1922 Konyaspor için karar verildi!

 1922 Konyaspor için karar verildi!
Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, geçtiğimiz günlerde pilot takımı 1922 Konyaspor’u satışa çıkartmıştı. Kulübün talipleriyle yapılan toplantılarda olumlu sonuç alınmazken, yavru kartalların kapatılması gündeme gelmişti. 16 Ağustos Çarşamba günü akşam saatlerinde toplanan Konyaspor yönetimi, 1922 Konyaspor ile ilgili kararını aldı.

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, geçtiğimiz günlerde TFF 3. Lig'de yer alan pilot takımı 1922 Konyaspor'u satışa çıkartmıştı. Yapılan görüşmelerde kulübün talipleriyle herhangi bir uzlaşma sağlanamamış ve akabinde kulübün kapatılması için fikirler ortaya atılmaya başlanmıştı. Konyasporlu kurmaylar 16 Ağustos Çarşamba günü akşam saatlerinde 1922 Konyaspor ile ilgili olarak son toplantısını gerçekleştirdi. 

Toplantıda neler yaşandı?

16 Ağustos Çarşamba günü yapılan toplantıda Ereğlispor camiası, 1922 Konyaspor'a resmen talip oldu. Yönetim içindeki Ereğlili iş insanları, 1922 Konyaspor'u Ereğlispor yapmak istediklerini ifade etti. Konyaspor Yönetimi ise 1922 Konyaspor'un mevcudiyette 7 Milyon TL borcu olduğunu belirterek, bu borç karşılığında kulübün devrini yapabileceklerini iletti. Ereğlispor camiası ise bu karara olumlu yaklaştı. Gün içinde nihai sonucun açıklanması bekleniyor.

(Hasan Yıldırım)
 

  • #Konyaspor #Konyaspor haberi #Konyaspor haberleri #Konya haberi #Konya #Konya haber

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”