Fenerbahçe’nin Transfer Gündemi: Başkan Bombayı Patlattı! 2 transfer daha

 Fenerbahçe’nin Transfer  Gündemi: Başkan Bombayı Patlattı! 2 transfer daha
Fenerbahçe bombayı patlattı. Ali koç sezon öncesi iddialı takım kurma peşinde.

Süper Lig'de 9 yıldır şampiyonluk hasreti çeken Fenerbahçe, Bu sezon mutlu sona ulaşmak için transferde atağı başlattı. Başkanlığının ilk 5 sezonunda genç, gelecek vadeden ve satışından para kazandıracak oyuncuların transferlerine ağırlık veren Ali Koç, bu sefer takımı hedefe ulaştıracak kaliteli ve tecrübeli oyuncularla anlaşmayı tercih etti.

KAP'a bildirilen transferler

Kadıköy'e adeta yıldız yağıyor, Yönetim, Kent, Dzeko, Szymanski, Djiku ve Umut Nayir'den sonra son olarak Dusan Tadic'i istanbula getirmişti.

Anlaşılan 2 transfer daha

Sarı-lacivertliler'de sıra Dominik Livakovic ve Rodrigo Becao'da.

Fenerbahçe, Livakovic için Dinamo Zagreb'le 9+1 milyon euro'ya anlaşma sağladı. Hırvat kaleci ile 3 milyon Euro maaşa el sıkışıldı.

Fenerbahçe Livakovic ile anlaştı! İşte listedeki diğer isim... - Son Dakika  Futbol HaberiBecao transferinde her şey tamam

Udinese 9+1 milyon euro'ya ‘evet' dedi. Brezilyalı savunmacı da ikna edildi

Fenerbahçe'nin iki transfer için de resmi açıklamayı yapması bekleniyor.

Becao artık Fenerbahçe için gün sayıyor! - Habervakti, son dakika haber,  haber, güncel haberler, gazeteler

Yabancı sayısı 19'a çıkacak

Sarı-Lacivertlilerde söz konusu transferlerle birlikte yabancı sayısı 19 olacak. Dolayısıyla sezon öncesi en az 5 yabancı futbolcusuyla yollarını ayırmak zorunda kalacak.

 

  • #Fenerbahçe #Fenerbahçe Transfer gündemi #Ali koç #Becao #Livakovic

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER