Galatasaray- Austria Wien maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

 Galatasaray- Austria Wien maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
Avusturya’da yoğun bir kamp süreci geçiren Galatasaray ikinci hazırlık maçında Austria Wien ile karşılaşacak.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ın Avusturya kampı devam ediyor.  Form tutmak ve iletişimlerini güçlendirmek için yoğun tempoda çalışan Okan Buruk'un öğrencileri ikinci kez hazırlık maçı için sahaya çıkacak.

Kamptaki ilk hazırlık maçında Kisvarda ile karşı karşıya gelen Sarı Kırmızılılar mücadeleyi Barış Alper Yılmaz (7') ve Sacha Boey'in (67') golleriyle 2-0 önde tamamlamıştı. 

Transfer çalışmalarını da sürdüren Galatasaray ikinci hazırlık maçında Austria Wien ile karşılaşacak. Yeni sezonu iple çeken sarı kırmızılı taraftarlar maçı araştırmaya başladı. Austria Wien - Galatasaray hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

Galatasaray- Austria Wien maçı ne zaman?

Galatasaray- Austria Wien maçı 14 Temmuz 2023 Cuma günü saat 20:30'da başlayacak. Mücadelenin GS TV ekranlarından canlı olarak yayınlanması bekleniyor. İlk maçta hücum ağırlıklı bir oyun ortaya koyan Galatasaray Austria Wien karşısında da atak futbolu tercih edecek.

Galatasaray- Sturm Graz maçı ne zaman?

Galatasaray- Sturm Graz maçı: Galatasaray, kamptaki üçüncü hazırlık maçını 15 Temmuz Cumartesi günü TSİ 19.30'da Macaristan temsilcisi Csakvar, dördüncü ve son hazırlık karşılaşmasını da 18 Temmuz Salı günü TSİ 20.00'de Avusturya'dan Sturm Graz ile yapacak.

 

  • #Galatasaray- Austria Wien maçı #Galatasaray- Austria Wien maçı ne zaman #Galatasaray- Austria Wien maçı saat kaçta #Galatasaray- Austria Wien maçı hangi kanalda #Galatasaray- Sturm Graz maçı ne zaman #Galatasaray- Sturm Graz hangi kanalda #Galatasaray- Sturm Graz maçı saat kaçta #Galatasaray transfer haberleri #Galatasaray kamp #Galatasaray Avusturya kampı

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER