Galatasaray’da transfer gündemi! Icardi tamam Parades Galatasaray yolunda

 Galatasaray’da transfer gündemi! Icardi tamam Parades Galatasaray yolunda
Avusturya’da kamp yapan Galatasaray bir yandan da transfer mesaisini sürdürüyor. Süper Lig’de yıldızlaşan Mauro Icardi’de mutlu sona ulaşılmak üzere... Ayrıca Leandro Paredes, Hırvat Borna Sosa ve Thiago Alcantara da Galatasaray yolunda

 

Avusturya kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray transferde de önemli işlere imza atmaya hazırlanıyor.

Paris Saint Germain (PSG) ile anlaşma sağlayan sarı kırmızılılar Mauro Icardi'yi yeniden kadrosuna kattı. Yıldız futbolcunun resmi imza için İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Yönetimin elinde alternatifli bir liste var. Sol bek ve orta sahaya takviyeler yapılacak. Leandro Paredes haberleri Galatasaraylıları heyecanlandırdı.  Icardi'nin de Parades'i istanbul'a davet ettiği konuşulurken bu transferle ilgili henüz bir sonuç alınamadı.

Sarı kırmızılı yönetimin elindeki listede adı yazan yıldızlardan birinin de Liverpool'da top koşturan  Thiago Alcantara olduğu biliniyor. Yöneticilerin Paredes'e alternatif olarak düşündüğü Alcantara için girişimler de başladı.

Sol beke Borna Sosa gelebilir

Orta sahanın yanı sıra bir de sol bek transfer etmek isteyen Galatasaray yine alternatifli bir liste ile işe koyuldu.  26 yaşındaki Hırvatistanlı Borna Sosa her an kadroya dahil olabilir. Borna Sosa tam 5 sezondur Almanya'da Stuttgart forması giyiyor.

Leandro Paredes kimdir? Hangi takımda oynuyor? Paredes kaç yaşında?

Leandro Daniel Paredes: Juventus'da orta saha pozisyonunda görev yapıyor. Arjantin milli takımında da görev yapan 1,82 boyundaki ortasaha oyuncusu 29 yaşında… Profesyonel kariyerine 2010 yılında Arjantin'in köklü kulüplerinden Boca Juniors kulübünde başlayan Parades  daha önce Chievo, Roma, Empoli, Zenit Saint Petersburg ve Paris Saint-Germain kulüplerinde oynadı.

Borna Sosa Kimdir? Hangi Takımda Oynuyorr? Borna Sosa kaç yaşında?

Borna Sosa: 25 yaşındaki Hırvat yıldız son 5 sezondur Almanya'nın köklü kulüplerinden Stuttgart forması giyiyor. Hırvatistan Milli takımında 19, Stuttgart'ta ise 24 numaralı formayı terleten defans oyuncusu istikrarlı oyunuyla Galatasaray'ın listesine girmeyi başardı.

Thiago Alcantara kimdir? Thiago Alcantara kaç yaşında? Alcantara hangi takımda oynuyor?

Tiago Alcantara: Tam ismi Thiago Alcantara do Nascimento olan İspanyol futbolcu 32 yaşında ve Premier League ekiplerinden Liverpool'da forma giyiyor. 1,74 boyundaki deneyimli orta saha kariyerinin sonlarına yaklaşırken Türk takımlarının radarına girdi. Galatasaray'ın alternatif tranfer listesinde yer alan Alcantara'nın 2 de çocuğu var.

 

 

  • #Galatasaray transfer haberleri #Tiago Alcantara: #Borna Sosa #Leandro Paredes #Parades GS #GS transfer #Icardi #Mauro Icardi #İcardi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER