Galatasaray, İbreyi Paredes’ten Fred’e çevirebilir

- Güncelleme Tarihi:

 Galatasaray, İbreyi Paredes’ten Fred’e  çevirebilir
Galatasaray’ın transfer gündeminde yer alan isimlerinden 30 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred, Parades’in gecikmesinden sonra güçlü aday olarak öne çıkıyor.

Galatasaray'ın radarında olan ve istikrarlı bir performans sergileyen Fred, Parades'in transferinde gecikmesi yüzünden Cimboma göz kırptı.Geçen sezon İngiliz kulübüyle 56 karşılaşmaya çıkan Brezilyalı yıldız, 6 gol ve 6 asist kaydetti. Başarılı oyuncunun sözleşmesi ise 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor.

İlk teklif reddedildi

Fred için İngiliz kulübüne 5 milyon Euro'luk teklif sunan Sarı-Kırmızılıla'ın bu teklifi Manchester United tarafından yetersiz görülmüştü.

Fred kimdir? Galatasaray gündeminde yer alan Fred kaç yaşında, nereli ve  hangi mevkide oynuyor?- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

İngiliz devinden dev bonservis beklentisi

Galatasaray'ın kadrosunda katmak istediği yıldız orta saha oyuncusu için 5 milyon euro'luk teklifi kabul etmezken İngiliz kulübünün 20 milyon Euro bonservis beklediği idda edildi.

Bu durumda kadrosunu güçlendirmek isteyen Cimbom Angelio için uyguladığı tarifeyi Fred için de uygulamaya hazırlanıyor.

TRANSFER HABERİ - Fred'de Angelino taktiği! Galatasaray transferi böyle  bitirecek - Aspor

Angelino tarifesi

Galatasaray, Fred için 5 milyon Euro'luk teklifini yükseltmeyip, önce oyuncu ile anlaşarak elini güçlendirmek ve kulübünün direncini kırmak istiyor. Angelino için yüksek ücretler isteyen Leipzig'e ücret yükseltmeyip oyuncu ile anlaşarak  Alman ekibinin direncini kırmıştı.

  • #Galatasaray #Galatasaray Transfer haberleri #Fred #Parades #Konya haber

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • K
    kaan
    296 gün önce

    Hadi fredd

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER