İcardi tamam! Galatasaray ikinci forveti de buldu: Cedrik Bakambu geliyor mu?

 İcardi tamam! Galatasaray ikinci forveti de buldu: Cedrik Bakambu geliyor mu?
Icardi transferinde mutlu sona ulaşan Galatasaray yedek forvet arayışını da sonlandırmak üzere. Yunanistan’ın gol kralı ile temas kuruldu.

Geçen sezon Yunanistan'da gol kralı olan Cedric Bakambu, Galatasaray'ın golcü adayları arasına ismini yazdırdı. Olimpiakos formasıyla 18 gol atan ve Yunanistan Ligi'nde gol kralı olan Cedric Bakambu Sarı Kırmızılı takımın ikinci forveti olabilir.

Daha önce Türkiye'de Bursaspor forması giyen Cedrik Bakambu Al-Nassr'a imza attı ancak bu sözleşmenin feshi gündemde… Deneyimli forvet Galatasaray'a gelirse maliyeti çok düşük olacak.

Galatasaray'a ikinci forvet

Erden Timur açıkladı:

Galatasaray A.Ş. Başkanvekili Erden Timur yaptığı açıklamada ikinci bir forvet alınacağını söylemişti ahncak isim vermemişti. İcardi ile ikili oynayacak bir oyuncu almak istediklerini kaydeden Timur, "Santrforların belli özellikleri var ve buna göre ikinci forveti de almaya çalışıyoruz. Çok fazla da beklemek istemiyoruz. Icardi belli olduktan sonra ikinci forveti alacağız" demişti.

Cedrik Bakambu kimdir? Hangi mevkide oynuyor, kaç yaşında?

Fransa'da yetişen Kongolu millî futbolcu Cedrik Bakambu 32 yaşında. 2014-2015 sezonunda Bursaspor forması giyen Bakambu Yunanistan'daki son sezonunda 32 maçta 18 gol atarak ligin gol kralı oldu. Villarreal, Marsilya gibi takımlarda da forma giyen Cedrik Bakambu bu sezon için rotayı Suudi Arabistan'a çevirerek Al-Nassr'a imza attı.

 

  • #Cedrik Bakambu #Galatasaray Cedrik Bakambu #Galatasaray yeni forvet #Galatasaray transfer #Galatasaray yeni transfer #Galatasaray transfer haberleri #Cedrik Bakambu kimdir #Cedrik Bakambu kaç yaşında #Cedrik Bakambu hangi takımda oynuyor #Cedrik Bakambu nereli

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • G
    Galip
    300 gün önce

    Ne varsa eskilerde var. Ucuz olacak arada gol atacak. Okan hocanın işine yarar

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER