Konya’ya büyük şok! Transfer yasağı kapıda

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’ya büyük şok! Transfer yasağı kapıda


Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un; TFF 3. Lig'de mücadele eden pilot takımı 1922 Konyaspor'a şok ceza kapıda. "Borçsuz kulüp” olarak bilinen 1922 Konyaspor'a, oyunculara olan borçlardan dolayı transfer yasağı geleceği iddia edildi.

Oyunculara 15 Haziran'da ödemelerin yapılacağı sözü verilirken, bazı oyuncuların ödeme yapılmaması durumunda TFF'ye başvuracağı gelen bilgiler arasında.

1922 Konyaspor yönetimi, Konyaspor'u bekliyor

Sezona Zahir Renklibay başkanlığında start veren 1922 Konyaspor, Renklibay'ın görevden ayrılmasının ardından başkan yardımcısı Osman Avcıoğlu ile yoluna devam etti.

Avcıoğlu başkanlığındaki yeşil-beyazlılar bitime 2 hafta kala ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemişti.

Gelinen son noktada ise yeşil-beyazlı yönetim; gelecek sezon planlaması için Konyaspor yönetiminden gelecek kararı beklemeye başladı.
(Hasan Yıldırım)

  • #Konyaspor #ceza #FİFA #TFF #1922

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • RM
    Ray malifalitiko
    329 gün önce

    Abdülkerim ve amir gitti. Onlardan hiç mi para gelmedi? Geldiyse ne oldu?

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER