Etkisine inanamayacaksınız! Sarımsak ve limon kürü meğer nelere devaymış

- Güncelleme Tarihi:

 Etkisine inanamayacaksınız! Sarımsak ve limon kürü meğer nelere devaymış
Limon ve sarımsak kürünün insan vücuduna olan etkilerini duyunca şok olacaksınız! İşte bu haber tam size göre... sarımsak ve limon kürü ne işe yarar, sarımsak ve limon kürünün faydaları nelerdir? işte haberin tüm ayrıntıları...
Kış ayları hepimiz haddinden fazla kilo alırız. Ve aldığımız kilolardan bir türlü kurtulamayız. Hele ki yaz gelmesiyle birlikte alınan kilolar gözümüze çok fazla batar. Vatandaşlar aldıkları kiloları bir türlü vücudundan atamadıkları için farklı farklı yöntem ve metotlara başvururlar. Peki, aldığınız kiloları doğal yollardan biri olan limon ve sarımsak kürüyle verebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte yaz ayları kilolarınızdan kurtulacağınız limon ve sarımsak kürü…
 
 
LİMON VE SARIMSAK KÜRÜ NEDİR?
 
Sarımsağın insan vücudunda antibiyotik etkisi verdiğini herkes bilir. Kimisi gece yatmadan yutar ve uyur, kimisi ise gün içerisinde yemeklerin yanında tüketir. Peki, limon ve sarımsak ikilisinin her derde deva olduğunu biliyor muydunuz?  Evde yapımı oldukça kolay ve pratik olan limon ve sarımsak kürü zayıflama etkisinden tutun, birçok hastalığı önlüyor.
 
 
LİMON VE SARIMSAK KÜRÜ NASIL HAZIRLANIYOR?
 
- 2.5 Litre sıkılmış limon (içine asla su eklenmeyecek!)
 
- 35-40 diş kadar sarımsak (soyulmuş)
 
- Büyük bir kavanoz
 
İlk olarak sıkılmış limonları büyük bir kavanozun içerisinde aktarın. Daha sonra soymuş olduğunuz sarımsakları ekleyin. Son olarak ise hazırlamış olduğunuz kürü oda sıcaklığı ve karanlık odada 25 gün boyunca açmayacak şekilde muhafaza edin. Bu süreçte her gün kavanozu çalkalamaya özen gösterin.
 
25 gün süreçte hazır olacak olan kür, suyun içerisinde tamamen eriyecektir. Hazırlamış olduğunuz limon ve sarımsak kürünü her gün sabahları kahvaltıdan önce yarım çay bardağı kadar tüketilebilir.
 
 
LİMON VE SARIMSAK KÜRÜNÜN VÜCUDA FAYDALARI NELERDİR?
 
- Limon ve sarımsak kürü çok iyi bir ödem atıcıdır. Ve idrar söktürücü etkisi vardır. 
 
- Limon ve sarımsak kürü inme ve felce iyi geliyor. Riski azaltıyor.
 
- Limon ve sarımsak kürü kan şekerini dengeler.
 
- Limon ve sarımsak kürü pankreası yeniler.
 
- Limon ve sarımsak kürü özellikle kötü kolesterole iyi gelir.
 
- Limon ve sarımsak kürü vücuttaki kötü toksinleri atar ve zayıflamaya birebirdir. 
 
- Limon ve sarımsak kürü kişiyi alerjilerden korur.
 
- Limon ve sarımsak kürü kişinin bağışıklık sistemini güçlendirir.
 
- Limon ve sarımsak kürü insan vücudunca oluşan kireçlenmeye iyi gelir.
 
- Limon ve sarımsak kürü kronik romatizma ağrılarını hafifletir.
 
 
LİMON VE SARIMSAK KÜRÜNÜ KİMLER İÇEMEZ?
 
- Limon ve sarımsak kürünü tansiyon hastaları kullanamaz.
 
- Limon ve sarımsak kürünü mide problemi yaşayan hassas kişiler tüketemez.
 
- Limon ve sarımsak kürünü belli bir alerjisi olan kişiler tüketemez.
 
- Limon ve sarımsak kürünü özellikle kan sulandırıcı ilaç kullananlar tüketemez.
 
 
 
 
 
 

Kaynak: Haber Merkezi

  • #imon ve sarımsak kürü #limon ve sarımsak kürü faydaları #limon ve sarımsak kürü hazırlanışı #limon ve sarımsak #limon #sarımsak

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER