CHP: Olmadı, Olmuyor, Olmayacak
Ağaların eli tutulmaz
REĞÂİB GECESİ BİR GECE DEĞİL BİR YÖN TAYİNİ
Sûfî bir ses işittim uzaklardan…
YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR…
Veeeee nihayet! Güzel futbol güzel sonuç…
Seküler kesimin çatallı dili
AKLINI VE ALNINI TERLETENLER
SEVDALISIYIZ
Meşruiyetin Olmazsa Olmaz 3’lüsü
ÜÇ AYLARA KAVUŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
Bahanesiz Maçtan Hüsran Çıktı
AHLAK VE VİCDANIN SESİ MISIRLI YAZAR MUSTAFA LUTFİ EL-MENFALUTİ
CUMHURİYET OLMASA BİZ OLMAZ MIYDIK?
EĞİTİMDE BİR MİLAT BAŞLAMALI MI?
TEKNOKRATİK TEK DÜNYA DEVLETİ
SAĞLIK BAKANINA MEKTUP
11. YARGI PAKETİNE LGBT’DE EKLENMELİ
Samsunspor ders verdi, Konyaspor izledi…
Bırakmanın İnceliği
Milletin ekmeği ile oynamayın! Konya’da ekmek neden zamlandı?
Musluktan Akan Yalanlar, Akmayan Sular
Her insan; gören gözü, işiten kulağı, yürüyen ayağı, düşünen beyni ile bir mucize ama en çok seven, umut eden, hisseden yüreğiyle…
Hikâyesini izlediğimde içimdeki yüzlerce kelebek çırpınmaya başladı. Sevginin, emeğin ve doğru verilen özgüvenin iyileştiremeyeceği yara yoktu.
Bir üvey anne! Evlendiği eşinin 13 yaşında, otizmli bir çocuğu olduğunu öğrenince, tüm kaynaklardan otizmi araştırıyor. Tanıştığında sürekli sallanan, göz teması kurmayan, ellerini çırpıp, bağıran bu delikanlıyı önce seviyor. Kendisine güven duyması için onunla beraber zaman geçiriyor. Sonra her dakikasını dolduracak şekilde onun hayatını kendi hayatına dâhil ediyor. Yürüyüşlere gidiyor, spora ve yüzmeye gönderiyor. Beraber alışveriş yapıyor, mutfakta yemek, bulaşık gibi faaliyetleri bile birlikte gerçekleştiriyorlar. Hiç konuşamayan bu 13 yaşındaki genç erkek, üvey annesinin 2 aylık hiç bitmeyen umuduyla bir gün aniden konuşmaya da başlıyor.
Birkaç yıl içinde yüzmede şampiyonluk getiren genç, atletik bir vücuda sahip olduğu için bir giyim firmasının dikkatini çekerek mankenlik teklifi alıyor. Şu an; hem bir pizzacı da çalışıp, hem de mankenlik yapan bu genç; evdeki pek çok işi de zevkle yaparak üvey annesine yardım ediyor.
İçimi sımsıcak eden, hayata dair umutlarımı yüz binlere katlayan bu anneye avuç içlerimden yükselen bir dua gönderiyorum.
Sen ne güzel bir ilaçsın sevgi; samimiyetle gülümseyen bir yüzün, hoşça bir merhabanın, karşılıksızca yapılan bir hizmetin dokunmadığı bir yürek var mıdır acaba?
Sizleri seviyoruz. Her gün kapısının önünü süpürüp; yoldan geçenlerin attığı çöpleri toplayan; sokağını görevlilerden beklemeden temizleyen teyzeyi, kışın karda kendi kapısının önünü kürekle açtığı gibi, komşunun kapısını da, arabasını çıkartayım diye temizleyen amcayı.
İşe giderken duraktan birkaç kişiyi arabasına alan sürücüyü. Yolda park-bahçe temizliği yapan görevlilere evden sandviç ya da meyve götüren, yurdumun güzel insanları sizi seviyoruz çünkü sahip olduğunuz o kocaman yüreğinizle bize hayatın lezzetini sunuyorsunuz.
Sevince; ta… Yüreğinden gelerek yapınca, insanın cevheri ortaya çıkıyor ve tıpkı bu annenin yaptığı gibi mucizeler gerçekleşiyor.
ACİZLİK
MAYA
BAŞARI
İYİLİK GÜNEŞİ
BELÂ
SIZI
HASTA ZİYARETİ
Küçük Dağlar
ATOMLARIMIZ 2
ATOMLARIMIZ