Üniversite Öğrencileri İçin Büyük Fırsat: Umre Ödüllü Bilgi Yarışması

- Güncelleme Tarihi:

 Üniversite Öğrencileri İçin Büyük Fırsat: Umre Ödüllü Bilgi Yarışması
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ve üniversite öğrencilerini hedef alan gençlik bilgi yarışması, umre ödülleriyle dikkat çekiyor. İşte katılım şartları ve detaylar

Yarışmanın Genel Bilgileri ve Tarihleri

Diyanet İşleri Başkanlığı, 09 Mart 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek gençlik bilgi yarışması ile ilgili detayları açıkladı. Yarışma, sabah 10.00'da başlayacak ve yüz yüze yapılacak. Başvurular, yarisma.diyanet.gov.tr üzerinden 29 Aralık 2023'ten itibaren alınmaya başlanacak.

Kimler Katılabilir? Katılım Koşulları

Katılım, sadece örgün eğitime devam eden üniversite öğrencileri için geçerli. 1 Ocak 1995 ve sonrasında doğan öğrenciler başvurabilecek. Yarışma, T.C. vatandaşı olmayan yabancı öğrenciler ve Diyanet İşleri Başkanlığı'nın personeli için kapalıdır.

Ödüller ve Sınav İçeriği

Yarışmacılar, "İslam İlmihali ve Mukaddes Miras Kudüs” kitaplarından sorumlu olacak. Her ilden birincilik elde edenler ve Türkiye genelinde ilk 44'e giren öğrenciler umre ile ödüllendirilecek. Yarışma 80 sorudan oluşacak ve süresi 120 dakika olacak.

Başvuru ve Sonuç Süreçleri

Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, ilan edilen tarihte sınava katılacaklar. Yarışma sonuçları, yarisma.diyanet.gov.tr adresinden duyurulacak. Yarışmaya ilişkin itirazlar, yarışma tarihini takip eden 5 iş günü içinde yapılabilir.

Önemli Hatırlatmalar ve İletişim Bilgileri

Umre ödülü kazananlar yurt dışı harç ve pasaport işlemlerini kendileri yapacak. Eşit puan durumunda yaş büyüğüne öncelik verilecek. Detaylı bilgi ve güncel duyurular için yarisma.diyanet.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

diyanet umre ödüllü yarışma

  • #umre ödülü #diyanet umre ödülü

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER