Cumhurbaşkanı Erdoğan Hacer Muhterem Coşan’ın cenazesine katıldı

 Cumhurbaşkanı Erdoğan Hacer Muhterem Coşan’ın cenazesine katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merhum ilahiyatçı Mahmud Esad Coşan’ın vefat eden eşi Hacer Muhterem Coşan için Eyüpsultan Camisi’nde düzenlenen cenaze töreninde bulundu.

Tasavvuf Mürşidi Mahmud Esad Coşan Hocaefendi'nin 4 Şubat 2001 günü vefat ettiği biliniyor.

Ailede bir cenaze süreci daha yaşanıyor.

Merhum Mehmed Zahhid Kotku'nun kızı, Mahmut Esad Coşan'ın eşi ve Muharrem Nureddin Coşan'ın da annesi Hacer Muhterem Coşan Hanım hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan cenazeye katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aileyi acı gününde yalnız bırakmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan merhum ilahiyatçı Mahmud Esad Coşan'ın vefat eden eşi Hacer Muhterem Coşan için Eyüpsultan Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.

"Saliha hatunlara asil bir örnek olarak yaşadı''

Bir diğer yandan Muharrem Nureddin Çoşan annesinin vefatını şu ifadelerle duyurdu;

Sevgili annem, yüreği ömrü boyunca tek hak din olan İslam yolunda sevdayla atarak, metanet ve dirayet timsali karakteriyle Saliha hatunlara asil bir örnek olarak yaşadı. Dünya hayatını bu pazartesi günü tamamladı, mekanı Firdevs Ala olsun.

Kaynak: AA

  • #cenaze #Cumhurbaşkanı Erdoğan #Hacer Coşan #Mahmud Esad Coşan

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER