Konyalılara bir uyarı daha geldi! O saat aralarında çok kuvvetli esecek: TEDBİRLİ OLUN!

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konyalılara bir uyarı daha geldi! O saat aralarında çok kuvvetli esecek: TEDBİRLİ OLUN!

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi tarafından Konyalılara uyarı geldi. Konya'da fırtına ne zaman, Konya'da yağış var mı, Konya'da hava nasıl?

Konya'ya peş peşe uyarı

Bugün merkez dahil 31 ilçede beklenen fırtına öncesinde vatandaşlara uyarı paylaşımları peş peşe geliyor. Bu kez AKOM'dan geldi. Tedbirli olun..

Konya'ya kuvvetli rüzgar geliyor!

Konya ve 31 ilçede bugün (24 Nisan) kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili olacak. Meteoroloji'den alınan güncel hava tahmin raporlarına göre Konya il genelinde güney ve güneybatıdan kuvvetli rüzgar (40-60 km/saat) ve kısa süreli fırtına (70-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Öğleden sonra 12.00 ile 19.00 saat aralarında beklenen rüzgar öncesinde yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı vatandaşlar uyarıldı.

Tedbirli olun

AKOM çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi durumların yaşanma ihtimali üzerine Konyalıları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Bugün seyahat planı olan vatandaşlarında hazırlıklı olmalarında fayda var.

AKOM paylaşımında;

"24 Nisan Çarşamba günü 12.00 ile 19.00 saatleri arasında Konya genelinde rüzgarın, kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir.'' İfadelerini kullandı.

Resim

( Meltem Gürbüz)

 

  • #Konya hava durumu #konya fırtına #konya ku8vvetli rüzgar #konyada hava #konya hava durumu #hava durumu konya #kuvvetli rüzgar #konya rüzgar

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER