Uykuya hasret olanlar DİKKAT! Duyanlara duymayanlara bu çayı içen yenileniyor..

 Uykuya hasret olanlar DİKKAT! Duyanlara duymayanlara bu çayı içen yenileniyor..
Sağlık bakımından bir çok faydası bulunan kekik çayının faydalarını sizler için derledik. İşte kekik çayının saymakla bitmeyen faydaları...

Kekik çayı, eski tarihlerden beri tüketilen ve antioksidan özellikleri sayesinde, özellikle soğuk algınlığı ve gribi önleme konusunda etkili olan bitkisel bir çaydır.

Kekik bitkisinin yapraklarından elde edilen kekik çayı bir çok faydası ile sıkça tüketilmektedir.

Faydaları nedeniyle yaygın olarak tüketilen kekik çayı özellikle pandemi sonrası popülerliğini artırdı.

Kekik çayının en bilinen yararları arasında uyku problemiyle başa çıkması geliyor. Gece yatmadan önce kekik çayı içmenin uykuya dalmayı kolaylaştırmasına yardımcı olduğu biliniyor.

Sağlık açısından son derece yararlı olan kekik çayının bazı yararları şunlardır..

- Deri hastalıklarına iyi gelir

- Sindirim sistemini düzenler

- Ağız ve diş sağlığını korur

- Soğuk algınlığına iyi gelir

- Grip, nezle ve öksürüğe iyi gelir

- Hazımsızlığa iyi gelir

- Saç dökülmesini önler

- Yaşlanmayı geciktirir

- Cilt sorunlarını önler

- Kilo vermeye yardımcıdır

- Bronşite faydalıdır

- Kabızlığı önler

- Şişkinliği önler

- Hücreleri yeniler

- Mikropları temizler

Kaynak: Haber Merkezi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER