Seccade üstünde ayakkabıyla poz! Konyalılar ne dedi?

- Güncelleme Tarihi:

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı iftar programında çektirdiği hatıra fotoğrafında seccadenin üzerine bastı. Konyalı vatandaşlara mikrofon uzattık, onların konuyla ilgili görüşlerini aldık. Peki, yaşanan olaya sessiz çoğunluk ne diyor? Gelin birlikte bakalım…

7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir iftar programı sonrası partisinin milletvekili aday adayı Azade Ay ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmeye Canan Kaftancıoğlu da katıldı. Burada çekilen fotoğrafta Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabı ile bastığı görüldü.



Sosyal medyada Kılıçdaroğlu ve Canan Kaftancıoğlu'na bu çirkin davranıştan dolayı tepki yağdı. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından özür diledi. CHP lideri skandala ilişkin yaptığı savunmasında salonun kalabalık olduğunu ifade ederek yerdeki seccadeyi görmediğini ileri sürdü.

Ancak Kılıçdaroğlu'nun kendini temize çıkarmak adına yaptığı bu savunma sonrası ortaya çıkan yeni bir fotoğraf karesi CHP liderini yalanlar nitelikteydi. CHP İstanbul 2. Bölge Aday Adayı Avukat Ali Acar, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'nu zora sokacak bir paylaşımda bulundu. Fotoğraf karesinde Kılıçdaroğlu'nun yine seccadeye ayakkabıyla bastığı görüldü.

Üstelik yaşananlar bir değil, iki değil... Seccade skandalında üçüncü bir fotoğraf daha ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun CHP Erzurum Milletvekili Aday Adayı Cavit Kılıç ile de fotoğraf çektirdiği görüldü.

Kılıçdaroğlu'nu aklamak isteyen çok sayıda siyasetçi, yazar ve gazeteci, seccade olayını olur olmadık yerlere çekti.

Hatta bazıları o kadar ileri gitti ki İslam'ın değerlerini dahi aşağılar ifadeler kullandı. Onlardan biri de HaberTürk yazarı Sevilay Yılman… Yılman, Müslümanların kutsalı olan Hacer-ü'l Esved taşını puta benzetti.

  • #Kılıçdaroğlu #CHP Erzurum Milletvekili Aday Adayı Cavit Kılıç #Canan Kaftancıoğlu #Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu #seccadenin üzerine bastı

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER