Ekambi Kadıköy yolcusu! Fenerbahçe Karl Toko Ekambi için atağa kalktı

- Güncelleme Tarihi:

 Ekambi Kadıköy yolcusu! Fenerbahçe Karl Toko Ekambi için atağa kalktı

Hareketli bir transfer dönemi geçiren Fenerbahçe Beşiktaş'ın da istediği Karl Toko Ekambi'yi takıma kazandırmak için atağa geçti. Kamerunlu futbolcu daha önce Beşiktaş'a önerilmişti. 

Karl Toko Ekambi hangi takımda? Kaç yaşında? Ekambi hangi mevkide oynuyor? 

 

Adı Beşiktaş ile anılan Karl Toko Ekambi Fenerbahçe'ye yakınlaştı. Fransa temsilcisi Lyon'dada top koşturan Kamerunlu yıldızın sözleşmesi 2024 yılında sona erecek ancak takımdan ayrılmak istediği yönünde haberler çıktı. 

30 yaşında, 1.82 boyundaki deneyimli forvet, geride kalan sezonu Fransa'nın Rennes takımında kiralık olarak geçirdi. Ekambi 38 maçta 9 kez ağları sarstı ve 4 de asist yaptı. 

Aboubakar daha önce Ekambi'nin Beşiktaş'a alması için devreye girmişti.  Transfer rotasını Fransa'ya çeviren sarı lacivertliler yeni bir transfer çalımına imza atabilir.

  • #Karl Toko Ekambi #toko ekambi #Ekambi #Fenerbahçe transfer haberleri #Fenerbahçe transfer

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER