Fenerbahçe hazırlık maçı: Fenerbahçe-Neftçi Bakü maçı kaç kaç bitti?

- Güncelleme Tarihi:

 Fenerbahçe hazırlık maçı: Fenerbahçe-Neftçi Bakü maçı kaç kaç bitti?
Yeni Sezon hazırlıklarını Rusya’da sürdüren Fenerbahçe üçüncü hazırlık maçında Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile karşılaştı.

Rusya'da katıldığı Pari Premier Cup'ta Rusya temsilcisi Zenit ile 0-0 berabere kalan ancak penaltı atışları sonrası 4-3 kaybeden Fenerbahçe turnuvadaki üçüncü maçında Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile karşılaştı.

İlk 11'ler:

Fenerbahçe:  Altay, Osayi, Serdar Aziz, Peres, Oosterwolde, Crespo, İsmail, Mert Hakan, Rossi, Kent, Edin Dzeko

Neftçi Bakü: Brkic, Salahli, Aliyev, Buludov, Haghverdi, Mahmudov, Israfilov, Ozobic, Saief, Lebon, Saldanha

Saat 14.00'te başlayan mücadele S Sport Plus'tan canlı yayınlandı. Sarı Lacivertli taraftarlar takımlarının son durumunu ve yeni transferlerin performansını görmek için maça yoğun ilgi gösterdi.

İlk yarıda eşitlik bozulmadı:

Mücadelenin ilk 45 dakikasında gol sesi çıkmadı. Yüzde 64 topla oynama seviyesine ulaşan Fenerbahçe'nin 2 şutundan biri kaleyi tuttu.  Yüzde 36 topla oynama oranına sahip rakip takımın ise 3 şutundan biri kaleye ulaştı. İlk yarıda 305 pas yapan Fenerbahçeli futbolcular yüzde 92 isabetli pas yaptı. Maçta Fenerbahçe adına 1 ofsayt ve 2 kez de korner bayrağı kalktı.

İkinci yarı başladı:

İkinci yarıda her iki takım da peş peşe oyuncu değişiklikleri yaptı. Mücadelenin son bölümlerinde yeni transferler sahneye çıktı. 72. dakikada Kent'in asistini değerlendiren Edin Dzeko takımını öne geçirdi. Fenarbahçe mücadeleyi 1-0 kazandı.

  • #Fenerbahçe #Fenerbahçe transfer haberleri #Fenarbahçe hazırlık maçı #Fenerbahçe hazırlık maçını kazandı mı #Fenerbahçe hazırlık maçı kaç kaç #Fenerbahçe #Fenerbahçe-Neftçi Bakü maçı kaç kaç bitti #Fenerbahçe-Neftçi Bakü maçı #Edin Dzeko gol #Dzeko gol attı #Fener maçı #Fenar hazırlık maçı #Fener transfer

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • Kanarya
    298 gün önce

    Tutmayın feneri bu sefer kesin şampiyon olacak. Gelsin yıldızlar

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER