Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz’dan dikkat çeken açıklama: “Hesap günü değil’’

- Güncelleme Tarihi:

 Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz’dan dikkat çeken açıklama: “Hesap günü değil’’
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Süper Lig’in 33. haftasında oynanan ve 2-0 kaybedilen Alanyaspor maçının ardından konuştu. Camianın bir ve diri kalmasına dikkat çeken Korkmaz, “Hesap günü bugün değil” dedi

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Süper Lig'in 33. haftasında oynanan ve 2-0 kaybedilen Alanyaspor maçının ardından konuştu. Maçın ardından kulüp binasında soruları cevaplayan Korkmaz, "Bu oyuncularla lige devam edeceğiz. Hesap günü bugün değil” dedi.

"Nefes alalım diye düşünüyorduk”

Ömer Korkmaz, "Alanyaspor maçında 3 puan alıp derin bir nefes alalım diye düşünüyorduk. Tabii ki bunun verdiği bir stres ve heyecan verdi. Ama maalesef takımımız hiç beklemediğimiz bir oyun oynadı. Ama bununla birlikte şöyle bir durum var. Bu gerçeği görmezden gelemeyiz. Şu an bizim elimizdeki takımımız bu. Yapımız bu. Bu oyuncularla bu lige devam edeceğiz. Devam etmek zorundayız” dedi.

"Elimizden gelen her şeyi yaptık, yapmaya da devam edeceğiz” 

Başkan Korkmaz, "Konyaspor yönetimi olarak maddi manevi elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Taraftarımızın yaşadıklarının mislini yaşıyoruz aslında içimize. Onlara karşı da bir sorumluluğumuz var. Şu anda hâlâ o stres üzerimizden gitmiş değil. Biz taraftarımızla tabii ki birlikte başarılar elde edeceğiz. Taraftarımız bizim değerlimiz, kıymetlimiz. Onların hepsi bizim kardeşlerimiz. Böyle zor bir süreçte Konya Konyaspor yönetimi çok zor bir süreçte görev almışken burada bize onların da destek olması gerekiyor” diye konuştu.

"Takımı konsantre etmeliyiz”

Başkan Ömer Korkmaz, "Oyuncu iyi oynar, kötü oynar. Zamanı geldiğinde biz bu duruma bakarız. Maç oynanırken tepki vermenin bize bir faydası olmuyor. Takımı daha çok konsantre etmeliyiz. Ben çok uzun bir zaman sonra takımın golüne rakip takımın golüne alkışlayan bir taraftar kitlesiyle karşılaştım. Bence hiç gerek yok böyle şeylere. Bunlar da bizim takımımızın gardını ve moralini düşürür” diye konuştu.

"Bu maçı kazansak coşkusu farklı olurdu”

Korkmaz, "Takım Alanyaspor maçının ikinci yarısında toparlandı. Ama olmadı. Zaten golü bulalım derken bir tane daha gol yedik. Olacak bunlar. Bunlar var. Kasımpaşa maçında yenilsek bu maçı kazansak daha coşkulu bir hale gelecektik. Biraz böyle zamanlarda coşkumuzu kaybediyoruz aslında. Moralimiz bozuluyor. Hep dediğim gibi yine ihtiyacımız olan şey destek. Yine destek istiyoruz ve destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

(Selman Kaya)

  • #ömer korkmaz #konyaspor başkanı #Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz #Süper Lig’in 33. haftası #Başkan Ömer Korkmaz

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”