Konyaspor eve 3 puanla dönüyor!

- Güncelleme Tarihi:

 Konyaspor eve 3 puanla dönüyor!
Konyaspor, Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa’yı Ndao ve Guilherme’nin golleriyle 2-0 mağlup etti.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa ile TÜMOSAN Konyaspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaştı.

Trendyol Süper Lig'de Konyaspor, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup etti.

İLK GOL NDAO

Yeşil-beyazlılarda karşılaşmanın 21. dakikasında sahneye çıkan Alessane Ndao skoru 1-0'a getirdi. Konuk ekip 90+8. dakikada Guilherme'nin attığı golle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte Konyaspor puanını 36'ya çıkartarak 14. sıraya yükselirken, Kasımpaşa ise 46 puanla maç fazlasıyla 5. sırada yer aldı.

GALİBİYET HASRETİ SONA ERDİ

Omerovic'in öğrencileri Süper Lig'deki 3 maçlık galibiyet hasretine de son vermiş oldu.

OMEROVİC'İN HAMLELERİ TARTIŞILDI
Konyaspor Kasımpaşa karşısında kazansa da; teknik direktör Fahrudin Omerovic'in değişiklikleri tartışıldı. Bouly Junior Sambou kaleye hiç şutu olmamasına rağmen maçın 77. dakikasına kadar oyunda kalırken; 11 golle takımın en golcüsü olan Sokol Cikalleshi maçı kulübede tamamladı. Ndao'nun yerine Yunus Mallı'nın oyuna girip forvete geçmesi ise anlam verilemeyen diğer bir değişiklik oldu.

(Selman Kaya)

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • VK
    Vatandas Konyalı
    25 gün önce

    Hocaya rağmen puanla dönülüyor,ancak buradaki alanya maçından önce hocayı ne olur bir resetleyin yoksa bir yıllık emek cöpe gider,aman dikkat.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER