TBF’den açıklama: Ergin Ataman’a gerçekleştirilen tehdidi kınıyoruz

 TBF’den açıklama: Ergin Ataman’a gerçekleştirilen tehdidi kınıyoruz
Türkiye Basketbol Federasyonu, bir kişinin dün akşam Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından Panathinaikos ve A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman’a yaptığı tehdidi kınakdıklarını duyurdu.

Panathinaikos, EuroLeague Play-Off serisi 2'nci maçında dün akşam sahasında İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'i konuk etti. Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos, karşılaşmadan 95-79 galip ayrılarak seride durumu 1-1'e getirdi. Karşılaşmanın ardından soyunma odası koridorlarında yaşanan tartışmalar dikkat çekti. Panathinaikos ve aynı zamanda A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Maccabi Tel Aviv teknik ekibinden birisinin kendisini tehdit ettiğini söyleyen Ataman, "Gerçekten çok tuhaf. Her zaman korumaya çalıştığım harika bir organizasyon (EuroLeague) bana karşı bir açıklama yapıyor ve lige zarar verdiğimi söylüyor. Yanlış bir şey yaptıysam cezamı verip geçin. Neden bana karşı açıklama yayınlayıp birilerini provoke ediyorsunuz? Bugün maçtan sonra soyunma odasına giderken Maccabi teknik ekibinden biri bana ‘İsrail'de görüşeceğiz, Siyonist'lerin sana neler yapacağını göreceğiz' dedi. Kim olduğunu bilmiyorum, üzerinde akreditasyon kartı yoktu. Ben Ergin Ataman'ım. Türkiye Milli Takımı'nın koçuyum ve Türk vatandaşıyım. Bana hiçbir şey yapamazsınız" şeklinde konuştu.

TBF'DEN AÇIKLAMA

Olayların ardından Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yaptığı açıklama ile Ergin Ataman'a destek verdi. TBF'den konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "A Erkek Milli Takım Başantrenörümüz Ergin Ataman'a gerçekleştirilen tehdidi kınıyoruz. Ülkemizi yurt dışında temsil eden hocamıza tam destek verdiğimizi belirtiyor, kendisine başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: DHA

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER