Hasan Kılca: “Her vatandaşımızın hakkını ayrı ayrı gözetiyoruz”

 Hasan Kılca: “Her vatandaşımızın hakkını ayrı ayrı gözetiyoruz”
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte Doğuş ve Hamzaoğlu Mahalleleri’ni ziyaret etti. Karatay’a kazandırdıkları hizmetlerin vatandaşta teveccüh, samimiyet ve duaya dönüştüğünü belirten Başkan Hasan Kılca, ilçedeki her vatandaşın hakkını tek tek gözeterek hizmet ettiklerini ifade etti.

Hasan Kılca, Doğuş ve Hamzaoğlu Mahallelerine de Kafe Karatay müjdesi verdi. 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilatı, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve adayları ve birim müdürleri ile birlikte Doğuş ve Hamzaoğlu Mahallelerini ziyaret etti. 

VATANDAŞTAN BAŞKAN HASAN KILCA'YA HİZMET İÇİN TEŞEKKÜR

Ziyaretlerde esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan, bölge esnafının talepleri ve mahallelerinin eksikliklerini de istişare eden Başkan Hasan Kılca ile İlçe Başkanı Mehmet Genç; söz konusu taleplerin değerlendirilip hayata geçmesi için de görüş alışverişinde bulundular. 

Hasan Kılca'nın ve AK Parti İlçe Teşkilatı'nın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, mahallelerine gerçekleştirilen hizmetler için Kılca'ya teşekkür ettiler.

HER VATANDAŞIMIZIN HAKKINI AYRI AYRI GÖZETİYORUZ

Kendisini ilgiyle karşılayan mahalle sakinlerine teşekkür eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay'da gerçekleştirdikleri hizmetlerin karşılığında bugün teveccüh ve samimiyetle karşılaştıklarını belirtti. 

Başkan Hasan Kılca, her vatandaşın hakkını tek tek gözeterek hizmet ettiklerini ifade etti. Hasan Kılca, şunları söyledi; "Her gün vatandaşlarımızla, esnafımızla buluşup destek ve dualarını talep ediyoruz, ilçemize yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Vatandaşlarımızın bize gösterdiği teveccüh ve sevgi gösteriyor ki bugüne kadar doğru işler yapmışız. Yeni dönemde de, yeni bir heyecan, yeni projeler ve ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Gün boyu ziyarette bulunduğumuz Doğuş ve Hamzaoğlu Mahallelerimizin kıymetli sakinlerine ve esnafımıza teşekkür ediyorum. İki mahallemizde de hemşehrilerimin Kafe Karatay talebi vardı. Müjdemizi de vermiş olalım. Toplamda 33 bin metrekarelik hat üzerinde yapımını tamamladığımız yeşil kuşak parkımızın merkezine yeni bir Kafe Karatay şubesi kazandırıyoruz. 1 Nisan itibariyle de ‘Gerçek Belediyecilik' anlayışı ve vatandaşlarımızın desteğiyle Karatay'ımız için gayret etmeye devam edeceğiz inşallah.” 

31 MART'TA DA KARAR YİNE HİZMETTEN YANA OLACAKTIR

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'nın ilçede önemli işlere imza attığını ifade ederek; "Karatay'da AK Parti belediyeciliği Hasan Başkanımız ile ciddi bir gelişim sağladı. İnşallah 31 Mart'ta Karatay kararını yine hizmetten ve gerçek belediyecilikten yana verecektir” dedi. Mehmet Genç, Başkan Hasan Kılca'ya destek istedi. 

(Mustafa İlker Şen)

  • #konya #konya haber #konya haberi #konya haberler #karatay belediyesi #hasan kılca

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER