Konya-Aksaray trafiği hızlanacak! 150 metrelik cam terasta görsel şölen

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü
 Konya-Aksaray trafiği hızlanacak! 150 metrelik cam terasta görsel şölen

Türkiye'nin 1. dünyanın ise 2. büyük kanyon vadisi olan Ihlara Vadisine kazandırılacak cam terasın yapımında sona gelindi. 

İlkbaharın renkleri cam terastan seyredilebilecek vadi zemininden 150 metre yükseğe kuruluyor. Yılda yerli ve yabancı 600 bin misafir ağırlayan ıhlara Vadisi, Antalya-Konya-Nevşehir hattında çok önemli bir durak olacak. Ihlara Vadisi'nin var olan turizm potansiyelini daha da artırması beklenen cam teras vadinin güzelliğini kuş bakışı olarak gözler önüne serecek. 

Aksaray'ın tarihi ve doğal güzelliklerini ön plana çıkarmak için projeler geliştirdiklerini kaydeden Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, ‘'Şehrimizin her bölgesinden doğal ve tarihi birçok güzellik bulunuyor. Ihlara Vadisi üzerinde hayata geçirdiğimiz Cam Teras ve sosyal tesis projesi de bunlardan bir tanesidir. Yıllık 600 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği vadimizin ziyaretçi sayısını bu projemiz ile artırmayı planlıyoruz.

Kuş bakışı Ihlara! 

Cam Teras ve sosyal tesis projesi, 150 metre yükseklikte ve 12 metre uzunluğunda olan Ihlara Vadisi'nin en hâkim noktasına inşa edildi. Ziyaretçilerine eşsiz bir manzara sunacak cam teras projesi içerisinde amfi tiyatro, yürüyüş yolu yapımı, restoran, mescit, bebek bakım odaları ve fotoğraf çekim alanları oluşturuldu.

  • #Konya #Aksaray #Ihlara Vadisi

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER