Konya’da toplu ulaşım kullananlara duyuru! Bazı otobüs seferlerinde güzergah değişti

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’da toplu ulaşım kullananlara duyuru! Bazı otobüs seferlerinde güzergah değişti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan Konya mitingi, dolayısıyla toplu ulaşımda değişiklikler meydana geldi.

Konya mitingine katılmak üzere yarın (17 Mart Pazar)Konya'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçarslan Meydanı'nda, saat 14.00'da gerçekleşecek olan mitingde Konyalılara seslenecek.

AKOM DUYURDU!

Miting nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını ve toplu ulaşımda meydana gelecek olan değişiklikleri Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) sosyal medya hesabından duyurdu.

OTOBÜS VE TRAMVAY SEFERLERİ DEĞİŞİYOR

Pazar günü yapılacak olan miting sırasında Alaaddin Bulvarı çevresi trafiğe kapalı olup bir çok otobüsün güzergahı ve tramvay seferlerinde değişim oldu.

Tramvay güzergah değişikliği şöyle:

Belediye otobüsü güzergah değişikliği sonrası yeni düzenleme ise şöyle oldu:

 

(

(Mustafa İlker Şen)

 

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • I4
    İsmail 42
    41 gün önce

    Selamün aleyküm hangi parti olursa olsun Kılıçaslan olması gerekmez şehrimizin trafik alt üst oluyo niçin buna müsade edliliyo yillardir anlamıyorum çile cekiyoruz malesef yine biz insanlar oluyoruz insanları zorda burakacak alanlar olmasın müsade edilmesin menfaat uğruna insanlık namına yapmayin

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER