SON DAKİKA HAVA DURUMU | Pılını pırtını toplayıp geliyor! Konya’yı o tarihlerde esir alacak: Hiç gelmeyecek gibiydi!

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 SON DAKİKA HAVA DURUMU | Pılını pırtını toplayıp geliyor! Konya’yı o tarihlerde esir alacak: Hiç gelmeyecek gibiydi!
Meteoroloji 8.Bölge Müdürlüğü’nden Konya ve ilçeleri için güncel hava tahmin raporları paylaşıldı. Buna göre Konya’da yağış var mı, Konya’da sıcaklık düşecek mi, Konya’da yağış ne zaman? İşte Konya hava durumu

Konyalılar hazır olun.. O tarihlerde şehri kara bulutlar kaplayacak. Vatandaşlar uyarıldı. Konya'da yağış var mı, Konya'da sıcaklık değişecek mi, Konya'da hava nasıl? Son dakika Konya hava durumu

Konya güneşe hasret! Sağanak yağış devam edecek mi?

Konya'ya gök gürültülü sağanak geliyor

Meteoroloji'den alınan güncel hava tahmin raporlara göre Konya'ya gök gürültülü sağanak geliyor. 29 Nisan Pazartesi günü ile birlikte 30 Nisan Salı günü etkili olacak. Gök gürültülü sağanak yağış Konya'nın 31 ilçesinde bekleniyor. Sağanak öncesinde Meteoroloji'den vatandaşlara "Hazır olun'' uyarısı yapıldı.

Meteoroloji uyardı: Konya'da yağış bekleniyor

Konya'da sıcaklık 4-5 derece değişecek

Konya ve ilçelerinde etkili olması beklenen yağışlarla beraber şehir genelinde sıcaklık değişecek. Sıcaklığın 4 ila 5 derece düşmesi tahmin ediliyor.

Meteoroloji uyardı! Konya'da sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor

Konya'da hafta sonu hava nasıl?

Hafta sonu planı olan vatandaşlar Konya'da hafta sonu hava nasıl sorusuna cevap arıyor. Konya'da hafta sonu hava 27-28 dereceyi görecek. Vatandaşlar güneşli havanın tadını doyasıya yaşayacak. 

Meteoroloji uyarmıştı: Konya'nın o ilçesinde hava bir anda buz kesti!  Kuvvetli yağış etkili oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 28°

Yarın için Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 28°

28 Nisan 2024 Pazar Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 27°

29 Nisan 2024 Pazartesi Konya hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 26°

30 Nisan 2024 Salı Konya hava durumu Gök Gürültülü Sağanak Yağış, sıcaklık 24°

Konya için 5 günlük hava durumu tahmini

(Meltem Gürbüz)

 

  • #konya hava durumu #konya sağanak #konya yağış #konyada hava #konya sıcaklık #meteoroloji konya #konya meteoroloji

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER