SON DAKİKA HAVA DURUMU | Meteoroloji az önce duyurdu! Konya’ya kar geliyor! O tarihte giriş yapacak

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 SON DAKİKA HAVA DURUMU | Meteoroloji az önce duyurdu! Konya’ya kar geliyor! O tarihte giriş yapacak
Konya’da hasretle beklenen kar yağışı o tarihte giriş yapacak. Meteoroloji az önce duyurdu.. Konya’ya kar ne zaman yağacak, Konya’da kar var mı? İşte Konya ve 31 ilçede hava durumu

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden Konya ve ilçeleri için güncel hava tahmin raporları paylaşıldı. Buna göre Konya'ya kar geliyor. Meteoroloji Konyalıları uyardı. Konya'ya kar ne zaman gelecek, Konya'da yağış var mı? İşte Konya hava durumu

Konya'ya kar geliyor: Saatlerce sürecek!

Konyalılar müjde.. Kar yağışı Konya'da kapıya dayandı. 21 Mart Perşembe günü giriş yapacak. Karla karışık yağmurun Konya ve ilçelerinde saatlerce sürmesi bekleniyor. Vatandaşların tedbirli olmasında fayda var. 

Konya'da sıcaklık düşecek 

Konya'da 21 Mart Perşembe günü etkili olması beklenen karla karışık yağmur 31 ilçede görülecek. Sıcaklıklar kar yağışıyla 6-7 derece düşecek. Konya'ya giriş yapan kar yağışının 23-24 Mart tarihlerinde de devam etmesi bekleniyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Konya için 5 günlük hava durumu tahmini:

Bugün için Konya hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 12°

Yarın için Konya hava durumu Bulutlu, sıcaklık 15°

19 Mart 2024 Salı Konya hava durumu Bulutlu, sıcaklık 15°. 

20 Mart 2024 Çarşamba Konya hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 16°

Konya ve 31 ilçede 5 günlük hava durumu tahmini:

 

  • #kar yağışı konya #konya hava durumu #hava durumu konya #kar yağışı #konyada kar #meteoroloji konya #konya kar yağışı

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER