En Çok İzlenen Türk Dizileri Hangileridir?

 En Çok İzlenen Türk Dizileri Hangileridir?
En çok izlenen Türk dizileri arasında birçok önemli yapım yer almaktadır. Televizyon kanallarının her birinde haftanın her günü farklı dizileri görmek mümkündür. Özellikle dizi sektörünün son derece dinamizm kazandığı son yıllarda oldukça önemli ve güzel yapımlar ortaya çıkmaktadır. Yayınlandıkları gün birçok dizi severi ekrana kitleyen ve her bölümü heyecanla beklenen diziler bulunuyor. Türk dizilerinin kalitesinin artış göstermesi ile birlikte artık dünya çapında izlendikleri de söylenebilir.

Dizilerin her geçen gün daha da popüler hale gelmesi ile birlikte her kanalda ve haftanın tüm günlerinde yepyeni diziler ekranlara geliyor. Bu durum da hangi yerli diziler izlenmeli sorusunun sıklıkla sorulmasına neden oluyor. En çok izlenen ya da izlenmesi gereken diziler hakkında alternatifler oldukça fazladır.

Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler

En çok izlenen Türk dizisi hangisi sorusuna reytingleri yüksek birçok dizi ismi ile yanıt vermek mümkün olabilir. Geniş izleyici kitlesine ulaşan ve çok izlenen Türk dizileri arasında şunlar öne çıkar:

asmalı konak

Asmalı Konak

En çok izlenen diziler arasında ilk sıralarda gelir. Başrollerini Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı dizi 2002 senesinde çekilmiştir. 2004 senesine kadar da çok izlenen dizilerden biri olmayı başarmıştır.

diriliş ertuğrul

Diriliş Ertuğrul

Sevilen TV dizilerinden birisi de Diriliş Ertuğrul dizisidir. Son derece geniş izleyici kitlesine sahip olan dizi tarihi diziler arasında yer alıyor. Başrolde Engin Altan Düzyatan'ın bulunduğu dizi aynı zamanda birçok önemli ismin de yer aldığı yapımlar arasında bulunuyor.

kurtlar vadisi

Kurtlar Vadisi

2003 yılında TV'de yayınlanmaya başlayan dizi son derece sevilmiş ve çok geniş bir kitle tarafından izlenmiştir. Türkiye'nin en sevilen dizilerinden biri olmuştur. Gündeme bomba gibi düşen Kurtlar Vadisi dizisi günümüzde de hale izlenmeye devam eder.

kuzey güney

Kuzey Güney

Sevilen dizilerden biri olan Kuzey Güney 2011 yılında yayınlanmıştır. Başrolde Kıvanç Tatlıtuğ yer almıştır. Yüksek puanı ve geniş izleyici kitlesi ile başarılı diziler arasında önemli yere sahiptir.

muhteşem yüzyıl

Muhteşem Yüzyıl

Türkiye'de en çok izlenen dizi sıralaması içerisinde Muhteşem Yüzyıl dizisi de son derece sevilen ve izlenen dizilerdendir. Başrollerde Halit Ergenç ve Meryem Uzerli yanında birçok önemli isim daha yer almıştır.

  • #En Çok İzlenen Türk Dizileri #en çok izlenen dizi

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER