Konyaspor-Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor

 Konyaspor-Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor

Konyaspor, Süper Lig'in 31. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Fahrudin Omerovic ve yardımcıları nezaretinde 20 Mart Çarşamba günü Kayacık Tesisleri'nde topbaşı yapan Anadolu Kartalı, akabinde tempolu bir çalışma dönemine geçmişti. Trabzon ekibinin son oynadığı Alanyaspor, Karagümrük ve Fenerbahçe maçlarını analiz eden teknik direktör Fahrudin Omerovic, rakibin eksiklerini tespit ederek farklı çalışma metotları geliştirdi. Boşnak çalıştırıcı Trabzonspor'un dezavantajlarını avantaja çevirmek için ince eleyip, sık dokuyor. 

4 oyuncu milli takımlarında

Kritik Trabzonspor maçının hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Konyaspor'da, ülkelerinin milli takımlarında yer alan 4 futbolcu antrenmanlarda yer almıyor. Anadolu Kartalı'nda Türkiye U19'da yer alan kaleci Deniz Ertaş, Zimbabveli stoper Teenage Hadebe, Romanyalı orta saha Alexandru Cicaldau ve Arnavut golcü Sokol Cikalleshi çalışmalarda yer almıyor. (Selman Kaya)

 

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”