Konyaspor zorlu periyottan geçti! Son 5 maçta 10 puan yakaladılar

- Güncelleme Tarihi:

 Konyaspor zorlu periyottan geçti! Son 5 maçta 10 puan yakaladılar
Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, 2-2’lik beraberlikle sonuçlanan Adana Demirspor maçının ardından konuştu. Ligin ikinci yarısında en fazla puan toplayan takımlardan birisi olduklarını ifade eden Boşnak çalıştırıcı, son 5 maçta 10 puan aldıklarını söyledi

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Süper Lig'in 29. haftasında 9 Mart Cumartesi günü Konya Stadyumu'nda oynanan ve 2-2'lik beraberlikle sonuçlanan Adana Demirspor maçının ardından konuştu. Zorlu bir periyottan geçtiklerini ifade eden Omerovic, geçiş oyunlarında rakibin daha etkili olduğunu söyledi.

"Rakibimiz geçiş oyunlarında daha iyiydi”

Zorlu karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fahrudin Omerovic, "İlk 15 dakika biraz problem yaşadık. Özellikle geçiş oyunlarında Adana Demirspor bizden daha hızlı davrandı. Bunlara rağmen iki defa öne geçtik ancak skoru koruyamadık” dedi.

"Adana Demirspor, çok hızlı oyunculara sahip”

Adana Demirspor'un kaliteli ayakları olduğunu ifade eden Boşnak teknik adam; "Adana Demirspor'un kadrosuna baktığımız zaman çok hızlı ve teknik oyuncuları olduğunu görüyoruz. İlk 15 dakika biraz problem yaşadık. Özellikle geçiş oyunlarında Adana Demirspor bizden daha hızlı davrandı. Dediğm gibi, tüm bunlara rağmen 2 kez öne geçtik. Ama maalesef ki skoru koruyamadık” diye konuştu.

"İç sahada 2 puan kaybettik”

Konyaspor'un önde bulunduğu süreçte farkı artırma şanslarını değerlendiremediğini ifade eden Fahrudin Omerovic, "Son 5 maçta 10 puan topladık. Onun için çok fazla panik yapmamamız gerekiyor. Her maç bizim için final maçı. Futbolcularımı tebrik ediyorum, sonuna kadar mücadele ettiler. Biz 3. golü bulsaydık maçı büyük ihtimalle kazanabilirdik” ifadelerini kullandı.

 

(Mustafa İlker Şen)

 

  • #konyaspor #konya spor #konya spor haber

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”