Vincenzo Montella:Performanstan memnunum

  Vincenzo Montella:Performanstan memnunum
Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Macaristan ile oynanan özel maçın ardından konuştu. Genel itibariyle ortaya konan oyunu beğendiğini söyleyen İtalyan teknik adam, takımın performansından da memnun olduğunu dile getirdi

Türkiye A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Macaristan ile oynanan özel maçın ardından konuştu. "Genel performanstan memnun olduğumu söyleyebilirim" diyen Montella, "Macaristan'ın son maçlarına göre onlara çok az fırsat verdik. Kurgusal oyuna geldiğimizde çok memnunum” dedi.

"Macarlara çok az fırsat verdik”

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanan özel maçın ardından konuşan Vincenzo Montella, "Genel performanstan memnun olduğumu söyleyebilirim. Macaristan'ın son maçlarına göre onlara çok az fırsat verdik. Kurgusal oyuna geldiğimizde çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Bizim için gerçekten çok ama çok iyi bir test oldu” diye konuştu.

"Maçın sonucu kötü bir pozisyonda doğdu”

Montella, "Karşılaşmanın sonucu kötü bir pozisyondan doğdu. Çok fazla gol kaçırdık. Futbolda maalesef böyle şeyler oluyor, olabiliyor. Oraya gelip o pozisyonları bulmak ve değerlendirmek gerek" dedi.

"Herkes burada oynamayı hak ediyor”

Avusturya maçındaki ilk 11'inde herhangi bir değişliğe gidip gitmeyeceği sorulan Montella, "Bunun üzerinde düşüneceğim. Oyuncuların fiziksel durumunu da değerlendirmemiz gerek. Aslında; daha az forma şansı bulan, dakika almayan gençleri de bu tarz tecrübe kazanacakları maçlarda değerlendirmek istiyorum. Herkes burada oynamayı hak ediyor” diye konuştu.

"Benden önce başlayan bir yolculuk var”

Vincenzo Montella, "Zaman zaman unutulan bir konu var... Burada benden önce başlayan bir yolculuk var. Benimle lider bitirerek tarihte ilk kez bir şampiyonaya lider olarak gittik. Bu futbolcuların sayesinde bunu yaptık. Hepsi oynamayı hak ediyor. İyi bir değerlendirme yaptıktan sonra kararlarımı vereceğim” ifadelerini kullandı. (Selman Kaya)

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”