DOLAR
47,416 TL
EURO
54,211 TL
STERLİN
63,556 TL
GRAM
6.170 TL
ÇEYREK
10.156 TL
YARIM
20.287 TL
CUMHURİYET
40.079 TL

Üzerine konteyner devrilen işçi öldü

 Üzerine konteyner devrilen işçi öldü
Hatay’ın İskenderun ilçesinde limanda yaşanan iş kazasında üzerine yük konteyneri devrilen işçi öldü.

Edinilen bilgilere göre, limana yanaşan yük gemisinde konteyner indirme ve yükleme çalışmaları sırasında gemi içerisinde bulunan 44 yaşındaki iki çocuk babası Yalçın Zülfükar Kumur'un üzerine konteyner düştü. Kazanın fark edilmesi üzerine bölgeye sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen Kumur hayatını kaybetti. Şahsın cansız bedeni morga kaldırıldı.

Yaşanan ölümlü iş kazasının ardından emniyet ekipleri olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”