DOLAR
47,342 TL
EURO
53,758 TL
STERLİN
63,008 TL
GRAM
6.183 TL
ÇEYREK
10.160 TL
YARIM
20.227 TL
CUMHURİYET
40.144 TL

Konya’yı yasa boğan olay! 3 çocuk babası toprağa verildi

Meltem Aslan
İnternet Editörü

- Güncelleme Tarihi:

 Konya’yı yasa boğan olay! 3 çocuk babası toprağa verildi

Konya'nın Akören ilçesinde ailesiyle birlikte gittiği piknikte suya düşen oltasını almak isterken gölete düşerek hayatını kaybeden 39 yaşındaki 3 çocuk babası İbrahim Kosalak, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

PİKNİKTE YAŞANAN FACİA CAN ALDI

Olay, Akören Göleti'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesiyle birlikte piknik yapan İbrahim Kosalak, suya düşen oltasını almak isterken dengesini kaybederek gölete düştü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler tarafından başlatılan arama çalışmaları sonucunda Kosalak'ın cansız bedenine ulaşıldı.

TOPRAĞA VERİLDİ

Hayatını kaybeden İbrahim Kosalak için Çumra ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kosalak, ailesi, yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında dualarla son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.

ACI OLAY İLÇEYİ YASA BOĞDU

39 yaşındaki 3 çocuk babası İbrahim Kosalak'ın vefatı, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Cenaze törenine çok sayıda vatandaş katılırken, yaşanan acı olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Yetkililer, özellikle gölet ve baraj gibi su alanlarında vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

(Meltem Aslan)

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER