Fahiş Fiyatların Asıl Sebebi Tepkisiz Tüketicilerdir
Vasatlıktan Çıkış Nasıl Olur?
5G NE KADAR GÜVENLİ?
İMAM BUHARİ’YE İHTİRAM, HALKA SELAM VE TAAM
HAH BU EKSİKTİ
Bir Dergi Kapağından Türbelerin Hafızasına
TÜRKLERDE EĞİTİM, EDEBİYAT VE ŞİİR
Akıl maçta olmayınca…
KAYBOLAN NESİL DEĞİL KAYDIRILAN YÖNDÜR
YARATILIŞ GAYEMİZ
AKŞAM OLMAKTA
Tur rehberi mi şarap gurmesi mi?
İlk Yarıdaki Coşkulu Oyunla
MAÇKA YOLLARI
Berkan Kutlu, Konya mutlu
Ateşkes mi, Sadece Bir Ara Mola mı? İran–ABD Geriliminin Gerçek Anlamı
RED ETME
Gelecek İnfaz Edildi
ÇOCUK VE HAYAT - Çocuklar neden içine kapanır?
Sarı Lacivert Kemer
Konya’ya Bahar Geldi
İnsana İyi Gelen Melodiler
5816 KALDIRILMALI MI?
İRAN’DAN SONRA SIRA KİMDE?
Papaz, ekonomi, Suriye meselesi, seçimler… En çok konuştuğumuz gündem başlıkları. Önemli konular elbet. Günümüze ve geleceğimize dokunan meseleler. Saatlerce konuşuyoruz, tartışıyoruz, kavgalar ediyoruz hatta sosyal medyada laf sokuyoruz. Şimdi bu meseleler üzerine analiz yapıp vaktinizi almayacağım. Çünkü herkes yeterince konuşuyor. Televizyonda, evde, işyerinde kahvede, sokakta, internette vs. Bugün özellikle yaşadığımız bu süreçte belki de unuttuğumuz bir meseleyi yazayım istedim. Bereketli olur inşallah.
Bereket dedikleri farklı bir şey. Ekonominin de, siyasetin de, başarının da, kazancında içinde bereket olmazsa olmuyor. Bereket öyle rakamlarla da olmuyor. Aldığınız maaş ya da ticarette kazandığımız para sadece rakamsal kalıyor, yetiremiyoruz diyerek sonunda ağzımızdan çıkan "paranın bereketi yok” cümlesiyle özetliyoruz.
Bereketi papazdan, Amerika'dan, siyasetteki istikrardan, maaşların arttırılmasından, gelecek indirimlerden mi arıyoruz? Ya da bereketsizliği enflasyondan, devalüasyondan, borsadan, dolardan mı sanıyoruz?
Tüm bu meselelere kafa yorarken düşündüm de bu hafta hiç akraba ziyareti yaptık mı? Hiç hasta ziyareti yaptık mı? Çocuğumuzu karşımıza alıp değerler eğitimi adına hiç konuştuk mu? Komşumuza selam verip hiç hal hatır sorduk mu? Bir garibanın sevinmesine vesile olduk mu? Uzun zamandır görmediğimiz bir dostumuzu hatırlayıp aradık mı? Annemizin ve babamızın elini öpüp şöyle candan bir kucakladık mı? Evden çıkarken, işe başlarken, yemek yerken hiç besmele çektik mi?
Azizim bereket başka bir şey. Eyvallah…
AKLIMIZDA DELİ SORULAR!
HELE KAPTAN BİR ÇIKSIN SAHAYA
BAŞKAN KILIÇDAROĞLU!
MASANIN KAZANANI - KAYBEDENİ
AYNI HİZADA DEĞİLİZ!
BAŞKA DEPREMLER YAŞIYORUZ!
HEPİMİZ İMTİHAN EDİLDİK
DOKUNACAKLAR!
NATO’YA ALMAYALIM
HDP YEDEK LASTİKLERİ