KANAYAN YARAMIZ URUMÇİ
Konya’da iyi ki belediyeler var! Vatandaş ekmek ve etliekmek zammına tepkili…
AK Partililer de AKP’liler de Yanlış Yapıyor- 2
DÜNYA KUPASI VE MİLLİ TAKIM:
Özbekistan’da Müstakilliğin/Bağımsızlığın 35. Yılı Münasebetiyle Etkinlikler Yapılıyor: “Tek Vatan, Tek Halk”
İSLÂM İLE İNSAN ARASINDAKİ BÜTÜN ENGELLERİ KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ
KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI
Turizm Bölgelerindeki Fahiş Fiyatlar Ayağımıza Sıkıyor
ÇÖKEN BATI GÜVENLİK MİMARİSİNDEN KÜRESEL GÜVENLİK MİMARİSİNE GİDEN YOLUN KÖPRÜ BAŞI TÜRKİYE...
HADSİZLİK
MİZAHIN MİZANI
FASÜLYE Mİ NOHUT MU???
Yüksek Sesle Konuşmak ve Kötü Kokmak Caiz mi?
AYDOĞDU’DAN DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA…
Şimdi Konya’nın Kazanma Zamanı
İĞNE ELİMDEYDİ, SÖKÜĞÜ GÖREMEDİM
Selçuklu Konferansları ve Ölümsüzleşen Mirası
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
AKŞAM OLMAKTA
ÇOCUK VE HAYAT - Çocuklar neden içine kapanır?
Sarı Lacivert Kemer
Kupa finali... Her iki takım için de kazanmak önemli.... Konyaspor için kazanmak rakibine göre çok daha önemli...
Konyaspor için yeni bir başlangıç, yeniden diriliş, yükselişe geçmenin ilk adımları olabilirdi kupayı kazanmak.
İlk yarı da etkisiz kalsa da oyuna hakim gibi gözüken rakibine sadece iki pozisyon veren bir Konyaspor vardı. Biri de gol oldu. Buna karşılık Konyaspor Bardhi ile iki pozisyondan yararlanamadı. Birine ofsayt kararı verilse de net ofsayt değildi.
İkinci yarıya etkili başlayan Konyaspor'a karşı vurgun yemiş Trabzonspor vardı.
Konyaspor önce öne geçti çok geçmeden penaltı kullanma fırsatı yakaladı. Bardhi penaltıda topu direğe vurdu.
Konyaspor öne geçse kupayı kazanması fazlasıyla olası bir durumdu.
Yine de Konyaspor kupaya çok yakın taraftı. Fakat hakem yönetimi fazlasıyla adaletsizlik içeren hatalarla doluydu.
Faul standardında garip kararlar vardı ve hep Konyaspor aleyhine işledi.
Trabzonspor'un penaltısında Jevtoviç'in rakip futbolcu tarafından itilmesiyle pozisyonunun bozularak kafa vurması engellenmesi görülmedi. VAR 'da görmezden geldi.
Asıl hakemlik etkinliklerinin dibe vurduğu, şaşkınlık verici dönem Trabzonspor öne geçtikten sonra oldu.
Son yirmi dakika top oynanmadı. Oyunu geciktiren Trabzonspor değildi oyun bizzat hakem eliyle geciktirildi gereken hakemdi. Her düdükten sonra konferans veriyordu. Faul atışlarında oyun başlasa bile ben daha izin vermedim deyip yeniden bir daha atışı tekrarlatarak oyunun daha da gecikmesini sağlıyordu. Oyunun oynanmaması için çırpınan bir hakem vardı.
Uzatma dakikalarını çift rakamlı bekliyordum. Altı dakika verdi. Bununda en az dört dakikası oynanmadı. Bunda da mahir olan yine hakemdi. Uzatmada oyuncu değişiklikleri olmasına rağmen uzatmanın uzatması sadece bir buçuk dakika gerçekleşti.
Hakem eleştirileri yapmıyorum yazılarımda fakat bu eleştirilmeden geçilecek bir durum değildi.
İşin özeti kupayı Trabzonspor kazanmadı Konyaspor kaybetti. Bardhi ve hakem kupanın Trabzonspor'a verilmesini sağlladı.
Selam ve dua ile...
Yolun Sonu Kupa Olsun
İlk Yarıdaki Coşkulu Oyunla
Heycanlandıran Bir Gonçalves İzledik
Konyaspor’un Konforu Antalyaspor’un Stresi
Zor Maç Kolay Kazanıldı
Puanın Önemli Olduğu Haftalar
Konyaspo’dan Görkemli Galibiyet
Galibiyet Yok Ümitler de Bitti
Galibiyet Yine Yok ama Çok Yakın
Ey Galibiyet! Bizim Kapıyı da Çal