Fransız temsilcisi Arda Güler için harekete geçiyor

- Güncelleme Tarihi:

 Fransız temsilcisi Arda Güler için harekete geçiyor
Fenerbahçe’nin genç yeteneği Arda Güler, görev aldığı her maçta sergilediği yüksek performansı sayesinde Avrupa’da adından sıkça bahsettiriyor. Son olarak İtalyan basını, 18 yaşındaki futbolcu için Marsilya’nın atağa geçeceğini ileri sürdü.
Sevilla ile oynanan Avrupa Ligi maçını izleyen Marsilya Başkanı Pablo Longoria'nın, 18 yaşındaki milli yıldızımız Güler'i takımında istediği belirtilirken, 15 milyon Euro'ya transferin bitirilebileceği iddialar arasında yer aldı. Avrupa ekipleri, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in peşini bırakmıyor. Barcelona, PSG ve Atletico Madrid gibi takımlarla adı anılan genç yıldız için son olarak sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Marsilya Başkanı, Arda'ya hayran oldu
Arda Güler'e Fransız ekibi Marsilya'nın talip olduğu belirtildi. Sarı-lacivertlilerin Sevilla ile oynadığı Avrupa Ligi maçında Arda'yı izleyen Marsilya Başkanı Pablo Longoria'nın, genç futbolcuyu takımında istediği belirtildi.

Fenerbahçe, 15 milyon Euro'yu az buluyor
Marsilya'nın Arda Güler'i 15 milyon Euro'ya transfer edebileceği iddia ediliyor. Ancak Fenerbahçe'nin mevcut bonservisi 11 milyon Euro olan Güler'i 15 milyon Euro'nun çok daha üzerinde bir paraya göndermesi bekleniyor. 18 yaşındaki futbolcunun sarı-lacivertlilerle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
 
  • #arda güler #arda güler aa #fenerbahçe #sevilla #marsilya #Arda Güler’e Fransız ekibi Marsilya #Arda Güler

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER