Meteoroloji tahminleri güncellendi! Konya’da yarın hava nasıl olacak?

 Meteoroloji tahminleri güncellendi! Konya’da yarın hava nasıl olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya bölgesinde beklenilen hava durumu tahminlerini paylaştı. Konya’da bugün hayatı olumsuz etkileyen fırtına yarın beklenilmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre yarın Konya'da fırtına beklenilmiyor. Bugün Batı kesimlerinden başlayarak Konya'ya ulaşan yer yer kuvvetli fırtına şeklinde esmesi hayatı olumsuz etkiledi.

Fırtına gece yarısı son bulacak

Konya genelinde gece başlayan kuvvetli rüzgar, sabah saatlerinden itibaren etkisini artırdı.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğünce yer yer saatte 75-90 kilometre hıza ulaştığı bildirilen fırtınanın, gece etkisini yitirmesi bekleniyor.

21 Nisan Konya hava durumu

Son verilere göre Konya'yı 21 Nisan Pazar günü (yarın ) güzel bir hava bekliyor. Meteoroloji'den alınan bilgilere göre yarın Konya'da parçalı bulutlu hava durumu bekleniliyor. En düşük sıcaklık 7 dereceyi gösterirken en yüksek sıcaklık ise 23 derece olacak.

5 günlük Konya hava durumu

Bugün için (20 Nisan) Konya hava durumu rüzgarlı, sıcaklık 14°

Yarın için (21 Nisan) Konya hava durumu parçalı bulutlu, sıcaklık 23°

22 Nisan 2024 Pazartesi Konya hava durumu az bulutlu, sıcaklık 25°

23 Nisan 2024 Salı Konya hava durumu az bulutlu, sıcaklık 30°

24 Nisan 2024 Çarşamba Konya hava durumu parçalı bulutlu, sıcaklık 30°

25 Nisan 2024 Perşembe Konya hava durumu az bulutlu, sıcaklık 29°

  • #Konya #Konya hava durumu #Konya 5 günlük hava durumu

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER