Hande Sarıoğlu kimdir? Söylemezsem Olmaz yeni sunucusu Hande Sarıoğlu kaç yaşında? Instagram hesabı!

 Hande Sarıoğlu kimdir? Söylemezsem Olmaz yeni sunucusu Hande Sarıoğlu kaç yaşında? Instagram hesabı!
Hande Sarıoğlu kimdir? | Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına dahil olan Hande Sarıoğlu’nun kim olduğu merak edilenler arasında yer aldı. Sevilen programda yer alan isim hakkında kaç yaşında, nereli, mesleği nedir gibi sorular araştırılmaya başlandı. Söylemezsem Olmaz programında Yağmur Çevik ve Arto, Hande Sarıoğlu’na eşlik etmektedir. İşte Sarıoğlu’nun Instagram hesabı...

Söylemezsem Olmaz programına yeni katılan Hande Sarıoğlu gündemde yer aldı. Sosyal medyada büyük kitleye sahip olan Sarıoğlu, futbol yorumları ile dikkatleri üzerine çekiyordu. Şimdilerde ise Söylemezsem Olmaz programında magazine dair bilgileri izleyicilere aktarmakta. Seyirciler ise Hande Sarıoğlu kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor gibi soruları araştırıyor. İşte Hande Sarıoğlu'na dair bilgiler ve Instagram hesabı!

HANDE SARIOĞLU KİMDİR?
Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 yılında Düzce'de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. 

2008 - 2010 seneleri aralığında  Aşk-ı Memnu dizisinde düğün organizatörü rolünde karşımıza çıkmıştı. 2010 senesinde Çarkıfelek programında da ekranlara çıkan Sarıoğlu, 2011'de Pasaport programında sunuculuk yaptı. Kaç Para Kaç programında da sunuculuk yapan Hande Sarıoğlu, Böyle Çok Daha Güzelsin programında Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi ile birlikte jüri oldu. 2017 senesinde ise Tivibu Spor'da çalışmaya başlayan isim 13 Mayıs 2019 yılından itibaren Habertürk TV'de kariyerine devam etti. Spor Saati programını sunan Sarıoğlu, Habertürk TV'de spor haberlerini sunmuştu fakat sosyal medya hesabından paylaştığı bir içeriğin ardından işine son verilmişti. Şimdi ise Söylemezsem Olmaz programında sunuculuk yapmaktadır.

HANDE SARIOĞLU KAÇ YAŞINDA? 
Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 yılında dünyaya gelmiştir. 

HANDE SARIOĞLU INSTAGRAM HESABI NEDİR?
Hande Sarıoğlu, Instagram'da "@hndsar" kullanıcı adıyla yer almaktadır. Sarıoğlu, 580 bin takipçisi bulunmaktadır. 

SÖYLEMEZSEM OLMAZ YENİ SUNUCULARI KİM?
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yeni sunucuları Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER