Konyaspor’un en çok gol atan futbolcusu! Sokol Cikalleshi tarihe geçti

 Konyaspor’un en çok gol atan futbolcusu! Sokol Cikalleshi  tarihe geçti
Konyaspor’un golcü oyuncusu Sokol Cikalleshi, yeşil-beyazlı kulübün tarihine geçti. Süper Lig’de yeşil-beyazlı formayla 29 kez gol sevinci yaşayan Arnavut futbolcu, kulübün en çok gol atan yabancı oyuncusu oldu

Konyaspor'un golcü oyuncusu Sokol Cikalleshi, yeşil-beyazlı kulübün tarihine geçti. Süper Lig'in 29. haftasında 9 Mart Cumartesi günü Konya Stadyumu'nda oynanan Adana Demirspor maçında 2 gol birden atan Arnavut futbolcu, Anadolu Kartalı'nın Süper Lig'de en çok gol atan yabancı oyuncusu konumuna ulaştı. Cikalleshi'yi Boşnak futbolcu Riad Bajic takip etti. 

Cikalleshi 29 gole ulaştı 

Özellikle bu sezon attığı gollerle Konyaspor'u sırtlayan golcü oyuncu Sokol Cikalleshi, kulüp tarihine geçti. Yeşil-beyazlı formayla Süper Lig'de 29. golüne ulaşan Arnavut futbolcu, Konyaspor'un bu alanda en çok gol atan yabancı oyuncusu oldu.  

Riad Bajic'i geride bıraktı 

Konyaspor formasıyla Süper Lig'de 29 gole ulaşan Sokol Cikalleshi, Riad Bajic'i geride bıraktı. Adana Demirspor ağlarına bıraktığı 2 golle devleyen Arnavut futbolcu, Bajic'in elinde tuttuğu 26 gollük rekonu da geride bırakmış oldu.  

Sokol Cikalleshi'nin Konyaspor kariyeri 

2020-21 sezonu başında Akhisarspor'dan ayrılaran Konyaspor'un yolunu tutan Sokol Cikalleshi, buradaki ilk sezonunda 8 gol 3 asist, takip eden 2021-22 sezonunda 10 gol, 2 asist, Al Khaleej'e kiralanmadan önce 2022-23 sezonunda 2 gol ve 2023-24 sezonunda ise şu ana kadar olan süreçte 11 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Konyaspor'daki en golcü sezonunu geçiren Sokol Cikalleshi'nin kalan haftalarda nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu oldu. 

(Mustafa İlker Şen)

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”