Marco Rossi: Türk Milli Takımı’nın geleceği parlak

 Marco Rossi: Türk Milli Takımı’nın geleceği parlak
Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Marco Rossi, “Vincenzo olağanüstü biri, oyuncu olarak da harika bir kariyere sahipti. Hoca olarak da harika bir iş yapıyor. Türk Milli Takımı oyuncuları daha istekli ve mutlu şekilde oynuyor. Türk Milli Takımı’nın geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum” dedi.

Macaristan, özel maçta sahasında ağırladığı A Milli Takımı, 1-0 yendi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Marco Rossi, açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin baskılı oyun tarzını yavaşlatmaya çalıştıklarını belirten Rossi, "Paslarının çok iyi olduğunu ve hızlı ataklarda etkili olduklarını biliyorduk. Bire birde de çok etkili oyuncuları var. Maçın son bölümünde istediğimiz performansı gösteremedik. Szoboszlai ve Varga çok etkili değildi. Yine de iyi bir rakibe karşı önemli bir galibiyet elde ettik. Orban'ın eksikliğiyle defansımızda değişiklik yaptık. Defansta her zaman otomatik hale gelmemiz gerek. Savunma hattımızda alışkanlık olmamasına rağmen iyi bir performans sergiledik” diye konuştu.

"TÜRK MİLLİ TAKIMI'NIN GELECEĞİ PARLAK”

A Milli Takım Teknik Direktörü ve vatandaşı Vincenzo Montella'dan övgüyle söz eden Rossi, şunları kaydetti:

"Vincenzo olağanüstü biri, oyuncu olarak da harika bir kariyere sahipti. Hoca olarak da harika bir iş yapıyor. Şimdiye kadar Türkiye ile iyi performans sergiledi. Türkiye çok yetenekli oyunculara sahip. Onun hocalığı döneminde Türk Milli Takımı oyuncuları daha istekli ve mutlu şekilde oynuyor. Türk Milli Takımı'nın geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum."

Macaristan Milli Takımı ile 60'ıncı maçına Türkiye karşısında çıktığı hatırlatılan Rossi, oyuncularının performansıyla taraftarları tribüne çektiklerini belirtti.

Kaynak: DHA

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”