Piyasalarda öngörülebilir fiyat kavramını allak bullak ettiler
iPhone 17 almayın, TOGG alın
Basit hatalar ağır fatura
VİCDAN
Yeterli ve Dengeli Bir Eğitimle İki Kanatlı Çocuklar!
Reytingin Gölgesinde Karanlığa Giden Televizyon Düzeni
Kendine Yenilen Konyaspor
DÜNDEN BUGÜNE
Güçlü Aile, Güçlü Toplum. Aileyi yaşat ki toplum yaşasın.
Mutluyduk…
“EĞİTİM REFORMU” TEKLİFİMDİR.
Haklıymış gibi tartışmaya çekenler
Milli Takım Konya’yı, Konya Milli Takımı sever
NUMUNE-İ İMTİSAL PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED (S.AS.)’İN DOĞUMU
HAYATIN ANLAMINI KAVRAYAN İKİ ŞAHSİYET KUSS B. SAİDA VE EBU’L-BEKA ER-RUNDÎ
TRAFİK SORUNUN ÇÖZÜMÜ İŞTE BURADA!
“Hayatın Masası”
Efsanelerin Yemişi
Linç Edilen Hekim ve Sessiz Çoğunluğun Feryadı
Rakamlarla Otomobil Piyasası
BASIN DİLİ
Kendisine bırakılan veya verilen bir emanete hıyanetlik eden, güveni kötüye kullanan insana hain diyoruz. Bu emanet vatan olabilir, bayrak olabilir, namus olabilir, makam-mevki olabilir, maddi veya manevi bir değer olabilir, saklanması gereken bir sır olabilir. Değer bilmeyene, nimetin sahibini tanımayana, iyilik edene teşekkür etmeyene, kadir ve kıymet bilmeyene nankör diyoruz. Nankör Farsça bir kavramdır, anlam olarak "ekmeksiz” demektir.
Evet, bir insana, bir siyasetçiye kolayca "hain” denmesini doğru bulmuyorum. Arkadaşını yolda bırakanlar, yolda trenden inenler, nefsine yenik düşenler, teşekkür etmeyenler, davasına sadakat göstermeyenler sadece nankör olabilirler, vefasız olabilirler, ama hain olamazlar. Sosyal medyada hain denilen birçok devlet büyüğü ve siyasetçi var ki, bunlar vatana, millete, bayrağa asla ihanet etmemişlerdir. Sadece siyasette dik duramamışlar, o makamlara getirenlere teşekkür etmeyi, saygı duymayı becerememişler, bu konuda gururlarına yenik düşmüşlerdir. Bu insanlara nankör diyebiliriz ama hain diyemeyiz.
Pekiyi, hain diye kimlere diyebiliriz, hainler kimlerdir?
Evet, bu memleketin ekmeğini yediği halde, bu vatanın suyunu içtiği halde, bu ülkenin her türlü nimetinden faydalandığı halde, vatan, millet ve bayrak düşmanlarına arka çıkanlar, teröre destek verenler, terör örgütlerine bu milletin parasını aktaranlar, makam ve mevkilerini bu devletin zayıf düşmesi ve bu vatanın bölünmesi için kullananlar, demokrasiye sığınarak bu milleti bölüp parçalayanlar, dış ve iç düşmanlarla işbirliği yapanlar, işte bunlar hem haindir hem nankördür. Bu hainler daha çok HDP içinde kümelenmişler ve yuvalanmışlardır.
Hiçbir devlet kendisini bölmek ve parçalamak isteyen hainlere hoşgörüyle bakmaz ve cezasız bırakmaz. Ayakta kalmak isteyen her devlet, bu hain tipleri dikkatle izler, takip eder, yanlışını bulduğu anda cezasını verir, onlara göz yummaz, acilen tedbirini alır. Bugün Suriye'ye baktığımız zaman, vatansız ve devletsiz kalmanın acısını daha iyi anlıyoruz. Gerekirse demokratik kuralları askıya alarak hain tipleri etkisiz kılmalıyız. Aksi halde kendi ayağımıza kurşun sıkarız, kendi boynumuza ip çekmiş oluruz.
Geçmişte bir şiir okuduğu için görevden alınan ve hapse tıkılan Sayın Erdoğan için sesi çıkmayanlar, teröre destek verdiği ayan beyan belli olan Diyarbakır, Mardin ve Van belediye başkanlarının idari bir tasarrufla görevden alınmasına şiddetle karşı çıkıyorlar, seçimle gelen seçimle gitmeli diye demokrasi havarisi kesiliyorlar. Biz de isterdik, seçimle geldiler, seçimle gitsinler. Ama bu milletin ekmeğini yiyip bu devlete ihanet etmesinler, terör örgütlerine bu milletin paralarını aktarmasınlar.
Sonuç olarak, gerçek hain, ya teröristtir ya da teröre destek verendir. Bu tür hainler acınırsa acınacak hale geliriz. Bunların elindeki makam da, para da, silah da alınmalıdır. Diğer yanlış yapanları, nankörleri bu millet sandıkta cezalandırır. İsim vererek söylersek, Sayın Davutoğlu olsun, Sayın Gül olsun, Sayın Babacan olsun, asla hain değildir. Bunlara ancak nankör veya vefasız diyebiliriz. Çünkü bunlar kendilerini seçenlere sadece saygısızlık etmişlerdir. Dün ak dediklerine bugün kara demişlerdir. Bu millete, bu bayrağa, bu vatana hainlik etmemişler, aksine hizmetleri dokunmuştur. Bu milletin en sevmediği tipler, önce hainler, sonra nankörlerdir.
BAŞKAN ADAYLARINDA GÖRMEK İSTEDİKLERİMİZ
KUR’AN’DA YAHUDİ PROFİLİ
HEDEF TÜRKİYE
İSLAM BARIŞ GÜCÜ ŞART
GAZZE YANARKEN YÜREK YANMAZ MI?
İSRAİL’İN ZEVALİ YAKIN
CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI
EĞİTİM POLİTİKAMIZ GÖZDEN GEÇMELİ
ÖZENTİLİ BİR KUŞAK VAR
İLAHİ UYARILAR DEVAM EDİYOR!