DOLAR
45,329 TL
EURO
53,324 TL
STERLİN
61,838 TL
GRAM
6.934 TL
ÇEYREK
11.441 TL
YARIM
22.680 TL
CUMHURİYET
44.749 TL

Türkiye’nin konuştuğu cinayet! Genç kadının cesedinin aranan parçaları burada bulundu

 Türkiye’nin konuştuğu cinayet! Genç kadının cesedinin aranan parçaları burada bulundu
Burdur’da silahla vurularak öldürüldükten sonra önce toprağa gömülen, ardından yakılan Kübra Yapıcı’nın cesedinin bir bölümünün Antalya’nın Korkuteli ilçesindeki barajda bulundu.

Antalya'da günlerdir kayıp olarak aranan 30 yaşındaki Kübra Yapıcı'nın öldürüldüğü ortaya çıktı. Genç kadının cansız bedenine ilişkin ortaya çıkan detaylar ise kamuoyunda büyük infial yarattı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli İlyas Umut D.'nin ifadesi doğrultusunda yürütülen çalışmalarda, Kübra Yapıcı'ya ait olduğu değerlendirilen ceset parçaları Korkuteli Barajı'nda bulundu.

KAYIP OLARAK ARANIYORDU: KÜBRA YAPICI'NIN CESEDİ PARÇALANMIŞ HALDE BULUNDU

Antalya'da yaşayan Kübra Yapıcı'dan 30 Nisan'dan bu yana haber alınamaması üzerine ailesinin başvurusu sonrası ekipler harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucunda genç kadının cansız bedeni önceki gece yakılmış halde bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalarda Yapıcı'nın silahla vurularak öldürüldüğü, ardından gömüldüğü ve daha sonra cesedinin yeniden çıkarılarak yakıldığı belirlendi.

ŞÜPHELİDEN KAN DONDURAN İTİRAF: CESET PARÇALARINI BARAJA ATTIK

Cinayet soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüpheli İlyas Umut D., emniyette verdiği ifadede cesedin bir kısmını Korkuteli Barajı'na attıklarını itiraf etti. İtiraf sonrası Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı, Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile dalgıç polisler bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı.

KORKUTELİ BARAJI'NDA ARAMA ÇALIŞMALARI SONUÇ VERDİ

İlk gün akşam saatlerine kadar devam eden aramalardan sonuç alınamazken, çalışmalar ertesi gün yeniden başladı. Yapılan detaylı incelemeler sonucunda Kübra Yapıcı'ya ait olduğu değerlendirilen ceset parçaları barajda bulundu. Bölgedeki incelemelerin ardından bulunan parçalar Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ceset parçalarının daha sonra kesin kimlik tespiti ve otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

SİLAHLA ÖLDÜRÜLÜP GÖMÜLDÜ DAHA SONRA CESEDİ YAKILDI

Soruşturma dosyasına giren ilk bulgulara göre Kübra Yapıcı'nın önce silahla vurularak öldürüldüğü, ardından gömüldüğü ve delilleri yok etmek amacıyla cesedinin daha sonra yakıldığı değerlendiriliyor. Olayın detaylarının netleşmesi için çok yönlü soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANMA TALEBİYLE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Cinayetle ilgili gözaltına alınan İlyas Umut D. ile Ataberk S., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adliyeye getirildikleri sırada gazetecilerin "Kübra'yı neden öldürdünüz?” sorusuna ise yanıt vermedi. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER