Bozkır’da 8 iş yeri satışa çıkarıldı

- Güncelleme Tarihi:

 Bozkır’da 8 iş yeri satışa çıkarıldı
Konya’nın Bozkır İlçesinde 8 iş yeri ihaleyle satılıyor

ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre;  

Mülkiyeti belediyeye ait;

-Hamzalar Mahallesi'ndeki 37,50 m2 işyeri,
-Çağlayan Mahallesi'ndeki 22 m2 işyeri/Depo,
-Yukarı Mahalle'deki 7 m2 işyeri,
-Yukarı Mahalle'deki 10 m2 işyeri,
-Yukarı Mahalle'deki 30 m2 işyeri,
-Yukarı Mahalle'deki 15 m2 işyeri,
-Yukarı Mahalle'deki 20 m2 işyeri,
-Demirasaf Mahallesi'ndeki 30 m2 kantar ve müştemilatı bulunan işyeri; Açık Teklif Usulü” ile 10 yıllığına kiraya verilecek.09.03.2023 Perşembe günü saat 14:00'te başlayacak ihaleye Bozkır Belediyesi hizmet binası içerisinde bulunan Encümen salonu ev sahipliği yapacak. 
İhaleye katılmak isteyenlerden istenilen şartlar ise şunlar;
- T.C. Vatandaşlık numarasının bulunduğu nüfus cüzdanı sureti
- Şartname ve eklerinin tamamen okunup kabul edildiğini belirten, ihaleye katılmak istendiğine dair dilekçe ve tebligat için adres beyanı.
- Kanuni ikametgâh belgesi.
- Geçici teminat
- Vekâleten ihaleye katılma halinde istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noterden onaylı vekâletnamesi.
- İhaleye tüzel kişiler katılacaksa idare merkezlerinin bulunduğu yer mahkemelerinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından ya da benzeri makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge,
- Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş yetki belgesi ve imza sirküleri.
-  Bozkır Belediyesinden alınan borcu yok yazısı ibraz edilmesi.

İhaleye katılacakların, İhale günü saat 12:30'a kadar belgeleri Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne vermeleri gerekiyor. Belirtilen saatten sonra yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek. Şartname ve ekleri Bozkır Belediye Hizmet Binası – Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde bedelsiz görülebiliyor. 09.03.2023 tarihinde yapılacak ihaleye katılan olmadığı takdirde, ikinci ihale 16.03.2023 Perşembe günü saat 14.00'te başlayacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

  • #kONYA #bOZKIR #kONYA’NIN bOZKIR İLÇESİ #bOZKIR hABERLERİ #Bozkır’da satılık iş yeri #İcradan satılık iş yeri #Konya’da satılık iş yeri #Bozkır Haberleri #Konya Haberleri

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz. Yeni Konya WhatsApp haber kanalımız için tıklayınız!

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”