KÜRESEL SİYONİST OLİGARŞİNİN KAÇINILMAZ TASVİYESİ YOLUNDA TÜRK DEVLETİ’NİN STRATEJİK GÜÇ ÇARPANI AĞIRLIĞI
Sağlık turizmi katma değeri yüksek bir sektör haline geldi
YER GÖK ALBAYRAKTI!
KARA GECE
DARBELERİN GÖLGESİNDEN 15 TEMMUZ DİRİLİŞİNE
Taşkent’te Tarihi Toplantı : 1. Uluslararası İslam Medeniyeti Forumu
Allah Sonumuzu Hayreylesin
NATO Zirvesinin Zırvalayanları
YAZMA ESERLERİN İZİNDE
15 TEMMUZ İHANETİNİ, İŞGAL GİRİŞİMİNİ UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ!
YARIŞ
Top Çevirirken; Şeytanın İnananlara Sağ Taraftan Attığı Goller
Konya’da iyi ki belediyeler var! Vatandaş ekmek ve etliekmek zammına tepkili…
DÜNYA KUPASI VE MİLLİ TAKIM:
MİZAHIN MİZANI
AYDOĞDU’DAN DÜNYA BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA…
Şimdi Konya’nın Kazanma Zamanı
İĞNE ELİMDEYDİ, SÖKÜĞÜ GÖREMEDİM
Savaşın Yeni Yüzü: Ekran Başındaki Cepheler ve Simülasyonun Gücü
Kupayı Trabzonspor Kazanmadı Konyaspor Kaybetti.
Her şey için teşekkürler Konyaspor…
AKŞAM OLMAKTA
Konyaspor belki de sezonun en şanssız maçını oynadı. Yıllardır sahalarda görülmeyen ve hatta yıllarca görülmeyecek, unutulmayacak bir hatayla maça başladı. Serkan'ın hatası Konyaspor'u tüm maç 1 kişi eksik oynamaya mahkum kıldı. Bu pozisyondaki hatalar zincirinin şaşkınlığını üzerinden henüz atamayan Konyaspor bir de Ertuğrul'un kaleye geçmesi ile kurdurduğu baraj hatası ve yanlış yer tutması yüzünden yediği golle bir de maça 0-1 geride başlamış oldu.
Bu dakikadan sonra tamamen şaşkın olan Konyaspor 15 dakikalık periyot da ikinci hatta üçüncü golü bile kalesinde görebilirdi ama biraz şans biraz Yeni Malatyaspor oyuncularının bireysel beceriksizliği sayesinde skor 0-1'de kaldı. 15. Dakikadan sonra ise tam bir Konyaspor baskısı vardı oyunda. Bir kişi eksik oynamanın vermiş olduğu dezavataja rağmen rakibini adeta sahadan silen Konyaspor önemli birkaç pozisyona da girdi. Ancak tamamen oyun planı bozulan ve oyun içinde maçın gidişatına göre bir plan çizilen maçta haliyle bazı şeylerde eksikti.
Hücum ederken stoperlerin yanına gelen Jevtovıc hücuma hiç destek veremeyince topu üçüncü bölgede tutamadık. Takımın pas organizasyonun da başrolü oynaması sebebi ile de gerekli pas organizasyonları yapılaması takımı hücum yönünden eksik bıraktı. Ömer Ali ve Skubic'ın kanatlarda 3-5-2 sisteminde kanat bek olarak oynaması ve sürekli git gel yapması onları hem çok yordu hem de defansif zafiyete sebep oldu. Guilherme-Fofana ikilisi kanatlarda ki boşluklarda ki çok iyi değerlendirerek Konyaspor kalesinde tehlike yarattılar. Orta alanda merkezde tek kalan Jonsson ise oyunun yükünü o bölgede tek başına üstlenmeye çalışınca orta saha kurgusu olarak da oyundan koptu Konyaspor. Ancak ilk yarıda rakibine skor haricinde bariz üstünlük kurmuştu Konyaspor ve bunu ikici yarıda devam ettirmek için sahaya çıkacaktı.
Bunu sadece tabi Konyaspor cephesi görmemişti. Sergen Yalçın takımını ikinci yarıya öyle bir çıkardı ki beş dakikada kalesinde üç pozisyon veren Konyaspor gene bir hata ile ikinci golü yedi ve maçta tamamen hakimiyeti kaybetti. Bu dakikadan sonra her iki takımın oyuncuları da kabulleniş içerisine girdi. Maçın ilerleyen bölümlerinde Ömer Ali'nin kaçırdığı net pozisyon dışında atağı dahi olmayan Konyaspor sahadan 0-2 mağlup ayrıldı ve adeta hatalar zincirine kurban gitti.
Maçın bu skorla bitmesinde daha önemli detaylar vardı maçta. Bunlardan en önemlisi belki de yedek kulübesinin yetersiz oluşu olarak göze çarptı bu maçta. Oyuna giren oyuncuların oyuna hiç katkı vermemesi bunu gene kanıtladı. Bu maçtan sonra kesinlikle Serkan'ın yanında olmak gerek. Sezonun daha sekiz haftası bitti. Gelecek haftalar için Konyaspor'un en önemli silahlarından biri olacak olan Serkan'ın bir an önce bu maçı, bu hatayı unutması gerek. Sonuç olarak Konyaspor sadece üç puan kaybetmiş olsun geriye kalan haftalarda bu hatalar tekrarlanmasın ve oyuncular maça tamamen konsantre olarak çıksın.
Futbol hatalar oyunudur. ( Jurgen Kloop )
Saygılarımla…
Samsunspor ders verdi, Konyaspor izledi…
Konyaspor’da Düşüş Alarmı, Sorunlar Derinleşiyor..
Basit hatalar ağır fatura
İç sahada alınan net galibiyet
Futbol hatalar oyunu derken bunu kastetmemiştik
TFF, MHK, Müsabaka Hakemleri ve Bir Miktar Fenerbahçe…
Belirsizlikler, yanlış tercihler ve sonuçlar…
Futbolun Yazılı Olmayan Kuralı…
Kaybedilen İki Puan
Organize İşler