DİLÂRÂ OLABİLMEK
TÜRKİYE’NİN KRİPTO KİMLİKLİ BEYAZ TÜRKLERİ
Bambaşka bir Konya geliyor
Döviz kurlarında dalgalanma (volatilite) yaşanabilir mi?
Akran Zorbalığı Merhametin Kaybı ve Din Eğitiminin Kurtarıcı Gücü
Maçı Beşiktaş kazanmadı, biz verdik
KIBRIS SEÇİM SONUCU VE KIBRIS TÜRK DEVLETİ
Kendi nefsinde ara..!
Bırakmanın İnceliği
Milletin ekmeği ile oynamayın! Konya’da ekmek neden zamlandı?
Her iki taraf da adaletten şikayetçi
ROL MODEL PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED (S.A.S.)’İN AHLÂK’I KUR’AN İDİ
Konyaspor’da Düşüş Alarmı, Sorunlar Derinleşiyor..
ŞÜPHE
Kendi Ekseni (Egosu) Etrafında Dönmenin Usulü
Samimiyet Zedeleyici Mağlubiyet
HASTALIK BİR NİMET MİDİR?
Musluktan Akan Yalanlar, Akmayan Sular
TRAFİK SORUNUN ÇÖZÜMÜ İŞTE BURADA!
Efsanelerin Yemişi
Rakamlarla Otomobil Piyasası
Günümüz Müslümanlarının en çok ihtiyaç duydukları konulardan birisi, beklide en önemlisi, birlik ve beraberliktir. Birlik ve beraberlik ruhunu kaybeden toplumlar, her şeylerini kaybetmek zorunda kalırlar. Fertleri birbirine düşmüş milletler, yok olup gitmeye mahkûmdurlar. Tarih bunun en büyük şahididir. Dinimiz İslâm, birlik, beraberlik, kardeşlik hukukunu emretmiş, fitne ve tefrikanın da son derecede tehlikeli olduğunu da açıkça belirtmiştir. Güzel Ülke Türkiye'miz üzerinde oynanan çirkin oyunları gören aklıselim sahibi olan herkes, Zalimlere, Kâfirlere, hainlere karşı kenetlenerek, birlik ve beraberlik içinde mücadele etmelidir. Son günlerde yaşadıklarımız karşısında en çok ihtiyaç duyduğumuz konulardan birisi, beklide en önemlisi, birlik ve beraberliktir. Birlik ve beraberlik ruhuna sahip olanların gerçek anlamda kurtuluşa ermeleri, tefrika belasına düşenlerin de yok olup gitmeye mahkûm oldukları bilinen tarihi gerçeklerdir. Bir ve beraber olduğumuz sürece düşmanlarımızın gücünün hiçbir önemi yoktur. Ölüme severek koşan bir milleti, dünyada yaşama sevgisine sahip olanların yenebilmeleri mümkün değildir. İnanıyoruz ki kutsal değerlerimiz için yaptığımız mücadelede ölürsek şehid, kazanırsak Rabbimiz'in lütfu ile zafer bizimdir. Bizde kaybetme yoktur.
Müslümanların yaşadığı ülkelerdeki mazlumlara, dünyanın zalimleri hayat hakkı tanımamakta, öldürmekte, sürgün etmekte, yakıp, yıkmakta ve soykırım uygulamaktadırlar. Doğu Türkistan, Myanmar Arakan, Filistin, Irak, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Libya, Yemen, Suriye ve benzeri ülkelerde zalimlerin yaptıklarını görüyoruz. Dünyanın sessizliğine rağmen, bütün zalimlere karşı koyan, mazlumlara kucak açıp destekleyen Milletimiz olmuştur. Türkiye'mizi de karıştırarak kardeşi kardeşe düşman etmek isteyen iç ve dış hainlere karşı birlik ve beraberliğimizi, dün olduğu gibi bu günlerde de koruduğumuz sürece zafer bizlerin olacaktır. Zulüm kimden gelirse gelsin, gücüne ve konumuna bakılmaksızın karşı konulmalıdır. Nice Zalim; Firavunlar, Nemrutlar, Ebu Cehiller gelip geçmişlerdir. Şu unutulmamalıdır ki, Zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur. Zalim Esed 'in berbat olacağı günlerde yakındır.
Zalim Esed, yaptığı zulümlerle Suriye de 10 Milyon insanı yerinden yurdundan etmiştir. Bir Milyon Suriyeliyi öldürmüş veya ölümüne sebep olmuştur. Şimdide bir milyonluk İdlib şehrine sığınan dört milyon insanı öldürerek, zulmederek, korkutarak vatanlarından çıkmalarını istemektedir. Bu zulümleri yetmemiş gibi, barış amaçlı Suriye de olan askerimize, Mehmetçiğimize kalleşçe saldırarak, 33 (otuz üç) evlâdımızı şehit etmiştir. Artık ok yaydan çıkmıştır. Bizim gücümüzü küçük görüp saldıran zalim Esed'e yaptığı misliyle ödetilecek, Türkiye'nin gücüne boyun eğmek zorunda kalacaktır. Aslın da Esed, Rusya'nın, İran'ın kuklası ve çakma köpekliğini yapmaktadır. Astana ve Soçi mutabakatlarına uymadıkları sürece her biri hak ettiği cezaya çarptırılmaktan da kurtulamayacaklardır.
Ey zalim Esed, Putin, hodri meydan, hodri meydan…
Sizin gibi hayduttan korkar mı Müslüman olan…
Mazlumların her birinin yüzleri gülecek,
ROL MODEL PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED (S.A.S.)’İN AHLÂK’I KUR’AN İDİ
İMANIN İBADETE, İBADETİN DE İMANA ETKİSİ
SİYONİST İSRAİL’İN YIKILACAĞI GÜNLER YAKINDIR
DOĞU İLE BATIYI, MADDE İLE MANAYI, MODERNLE GELENEĞİ, AKILLA VAHYİ, DÜNYA İLE ÂHİRETİ BİRLEŞTİREN YENİ NESİLLER YETİŞTİRMELİYİZ
İNSANLAR, AHİRETTE DÜNYADA YAPTIKLARININ KARŞILIĞINI BULACAKTIR
AİLE; GÖZ AYDINLIĞI VE CENNET VESİLESİDİR
NUMUNE-İ İMTİSAL PEYGAMBERİMİZ HZ. MUHAMMED (S.AS.)’İN DOĞUMU
İNSAN İÇİN ANCAK ÇALIŞTIĞININ KARŞILIĞI VARDIR
ZALİMİN GÜCÜNE BAKILMAKSIZIN KARŞI KONULMALIDIR
GAZZE’YE UMUT OL