Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne fiyatları belli oldu!

- Güncelleme Tarihi:

 Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne fiyatları belli oldu!
Ramazan Bayramı’nda sahneye çıkacak ünlü isimlerin konser ücretleri belli oldu. Bayramda tek gece için sahneye çıkacak olan Hadise 2,5 milyon TL’lik ücretle listenin tepesinde kendisine yer bulurken, 2 mekanda sahneye çıkacak olan Gülşen ve Ebru Gündeş de 3 milyon TL kazanacak.
Ramazan Bayramı'na 1 ay kala ünlü isimlerin de sahne programları belli olmaya başladı. Bu yıl yayınlanan listenin zirvesinde ise dansları ve şarkılarıyla gündemden düşmeyen Hadise yer alırken onu Gülşen ve Ebru Gündeş takip etti.

Tek konserden 2,5 milyon TL kazanacak
Antalya'da tek konser verecek olan Hadise ise 2,5 milyon TL kazanacak. Ramazan Bayramı'nın ki gününde sahne alacak olan Gülşen 3 milyon TL, İstanbul ve Kıbrıs'ta konser verecek olan Ebru Gündeş de 3 milyon TL alacak. Meslektaşları gibi bayramda 2 gün konser verecek olan Linet ise sahne ücretini 1,5 milyon TL olarak belirledi.

İşte ünlü isimlerin Ramazan Bayramı'nda kazanacağı ücretler;

--Özcan Deniz 1 milyon TL

--Bülent Ersoy 2,5 milyon TL

--Yıldız Tilbe 2 milyon TL

--Koray Avcı 700 bin TL

--Sibel Can 1,6 milyon TL

--Murat Boz 1 milyon TL

--Melek Mosso 600 bin TL

--Ajda Pekkan 2 milyon TL

--Sıla 600 bin TL
 
  • #Özcan Deniz #Bülent Ersoy #Yıldız Tilbe #Koray Avcı #Sibel Can #Murat Boz #Melek Mosso #Ajda Pekkan #Sıla 600 bin TL #sahne programları #Ünlülerin Ramazan Bayramı sahne fiyatları

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER