Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alacak! Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman?

 Sağlık Bakanlığı 35 bin personel alacak! Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman?
Sağlık Bakanlığı personel alımı hakkında aramalar hız kazandı. Peki, 2024 Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman ve başvuru şartları neler? İşte merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi'nin resmi açılış töreninde, 35 bin yeni sağlık personeli alınacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu müjdesinin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak şu ifadelere yer verdi;

"35.000 Kişi. Cumhurbaşkanımız beklenen haberi verdi. Sağlık Bakanlığımıza gelecek ay itibarıyla 15.000'i hemşire, 8.000'i sürekli işçi olmak üzere, çeşitli branşlarda 35.000 yeni çalışma arkadaşı geliyor."

Yapılan açıklamaların ardından Sağlık Bakanlığı personel alımı hakkında aramalar hız kazandı.

Sağlık Bakanlığı personel alımına başvuru yapmak isteyen binlerce kişi başvuru şartlarını ve tarihlerini araştırmaya başladı.

Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman başlıyor? İşte merak edilenler...

Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman?

Sağlık Bakanlığı 35 bin sözleşmeli personel alımı hakkında detaylar henüz açıklanmadı.

Başvuruların ne zaman alınacağı ve başvuru şartları açıklandığında sizlerle paylaşacağız. Ancak gelen bilgilere göre Şubat ayı içerisinde tercihlerin alınması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER