İbn-i Sina’dan ilaç gibi karışım! Ramazan ayında ağız kokusuna son

Meltem Gürbüz
İnternet Editörü
 İbn-i Sina’dan ilaç gibi karışım! Ramazan ayında ağız kokusuna son
11 ayın sultanı olarak adlandırılan Ramazan ayında en sık yaşanılan sorunların başında ağız kokusu geliyor. Tıbbın babası olarak bilinen İbn-i Sina bu duruma asırlar önce ilaç hazırlamış. İşte ağız kokusunu bitiren o karışım...

Ramazan ayında en çok görülen sorunlardan biri olan ağız kokusu, toplum içinde sizi zor duruma düşürebiliyor. İş hayatınızı da etkileyen ağız kokusu yaşanmaması için asırlar önce Tıbbın babası İbn-i Sina bir ilaç hazırlamış.

TEK BİR KARIŞIM KOKUYU KÖKÜNDEN ÇÖZÜYOR

Birçok neden yüzünden, rahatsız edecek duruma gelen ağız kokusuna İbn-i Sina'nın tek bir karışımıyla tüm sorunları kökünden çözüyor.

İBN-İ SİNA'DAN RAMAZANDA AĞIZ KOKUSUNU TARİHE KARIŞTIRAN İLAÇ

İbn-i Sina mide ve bağırsaklardaki besin atıklarından, diş eti yaraları ve diş çürüklerinin yanı sıra vücutta fazla olan toksit nedeniyle ağız kokusunun yaşandığının altını çizer. Tüm bunları anından iyileştiren karışım ise nane, fesleğen ve limondan oluşuyor.

İŞTE O KARIŞIM

Bir cezveye bir bardak su ekleyin kaynatın. Ardından kapalı bir süzgecin içine nane ve fesleğen kurusundan birer kaşık ekleyin. Sıcak suya koyun ve üzerine limon sıkın 5 dakika sonra tüketin. Bu karışım sayesinde ağız içi nefesiniz ve bağırsaklardaki besin atıkları atılır.

Öte yandan İbn-i Sina her sahurda bir tatlı kaşığı bal tüketilmesini tavsiye eder. Bal hem güçlü bir antibiyotiktir hem de vücuttaki kötü kokuyu giderir.

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER