2024 Ramazan Bayramı tatili! Ramazan bayramı tatili kaç gün oldu, ne zaman başlıyor?

Mehmet Kemal Sayın
İnternet Editörü
 2024 Ramazan Bayramı tatili! Ramazan bayramı tatili kaç gün oldu, ne zaman başlıyor?
Kamu çalışanları, öğrenciler ve veliler başta olmak üzere milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren Ramazan Bayramı tatili herkes tarafından merak ediliyor. Ramazan ayının ardından bayram tatili başlayacak. Bu seneki takvime göre ara tatil ile Ramazan Bayramı denk gelecek. Peki, Ramazan Bayramı tatili kaç gün? 2024 Ramazan Bayramı ne zaman başlıyor? İşte, detaylar…

Bayram tatili 2024 ramazan ayının sonrasında başlayacak. Bir ay boyunca oruç ibadetinin idrak edilmesinden sonra İslam aleminde ihya edilecek olan Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı.  Ramazan sonrası gerçekleşecek olan Ramazan Bayramı tatili kaç gün, ne zaman başlıyor? İşte, detaylar…

2024 RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN MÜ?

Ramazan Bayramı tatili için beklenilen açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı.  Erdoğan, "Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan'da başlayacak bayram tatilinde 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacağını kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Salı günkü yarım günü ve pazartesini bayram tatiline ekleyerek 9 günlük bir vakit verdik. Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz." Dedi.

2024 RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLDU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre; kamu çalışanları 10 Nisan'da başlayacak bayram tatilinde 1,5 günlük sürede idari izinli sayılacak. Salı günkü yarım günü ve pazartesini bayram tatiline ekleyerek 9 günlük bir Ramazan Bayramı tatili verildi.

2024 RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

11 Mart Pazartesi günü başlayan 11 ayın sultanı Ramazan ayı,  9 Nisan Salı günü sona erecek.

İşte, Ramazan Bayramı tarihleri;

Arefe Günü: 9 Nisan 2024 Salı

1. Gün: 10 Nisan 2024 Çarşamba

2. Gün: 11 Nisan 2024 Perşembe

3. Gün: 12 Nisan 2024 Cuma

  • #2024 Ramazan Bayramı tatili #Ramazan bayramı tatili kaç gün oldu #Ramazan bayramı tatili ne zaman başlıyor?

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER