Saçlarınız artık avuç avuç dökülmesin! Bu kürle saç dökülmesine son

- Güncelleme Tarihi:

 Saçlarınız artık avuç avuç dökülmesin! Bu kürle saç dökülmesine son
Saç dökülmesi birçok kişinin en korkulu rüyası. Kimisi sabah kalktığında kimisi ise duşta… Herkesin gözü sadece tedavisi nasıl oluyor? Sorusunda. Çok sık boyatmak, genetik faktörler, stres, saça aşırı kimyasal değdirmek, yanlış şampuan kullanımı ana sebeplerden birisi oluyor. Peki, saçların dökülmemesi için en etkili kür ne? İşte herkesin korkulu rüyası olan saç dökülmesinin kürü…
Saç dökülmesi pek çok insanın en korkulu rüyası. Genelde yaşa bağlı artışta gözükse de aslında saç dökülmesinin yaşla bir sınırı yoktur. 
 
 
Erkeklerde genelde kellik ile ortaya çıkan saç dökülmesi kadınlarda ise; oldukça muzdarip ve tartışılamaz bir konu. Çözümü ve tedavisini genelde hastanede düşünsekte saç dökülmelerini doğal yollarla yapılan kürlerle tedaviye ulaştırabiliriz.
 
 
 
Karanfil kürü ile saç dökülmesine son!
 
Karanfil yediden yetmişe herkesin tercih ettiği kokulu bir bitkidir. Sağlığa pek çok faydası bulunsa da karanfilin saça da iyi geldiğini biliyor muydunuz?
 
 
SAÇ KÜRÜ İÇİN GEREKLİ MALZEMELER
 
- İlk olarak 1 orta boy çay bardağı kadar karanfil
 
- 5 çay bardağı kadar su
 
- 1 çay bardağı karanfilli geniş bir kavanozun içerisine koyun. Daha sonra ağzını kapatın. 
 
- Karanlık gece ortamında 4-5 gün kadar bekletin.
 
- Dinlendikten sonra karışımı spreyli sıkılacak şekilde bir şişeye koyun. 
 
- Bu karışımı saç diplerinize iyice masaj yaparak yedirin.
 
 
SAÇ DÖKÜLMESİNİN SEBEPLERİ NELERDİR?
 
- Kişinin vücudunda mineral ve vitaminlerin yetersiz olması
 
- Gün içerisinde oldukça fazla stres
 
- Genetik faktörler 
 
- Kişide deri problemleri
 
- Yanlış ve sağlıksız beslenme düzeni
 
- Hormonal değişiklikler ve bozukluklar
 
- Doğum ve hamilelik süreci
 
- Yanlış kişisel bakım ürünleri kullanımı
 
- Anksiyete, depresyon
 
 
 

Kaynak: Haber Merkezi

  • #saç dökülmesi #saç dökülmesi kürü #saç dökülmesi sebepleri #karanfil kürü #deri

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER