Bu Dizi Sahnesi Konya’da Tepki Çekti! Bu Kadarı da Pes, Tesettüre Saygı da Kalmamış Dedirtti!

 Bu Dizi Sahnesi Konya’da Tepki Çekti! Bu Kadarı da Pes, Tesettüre Saygı da Kalmamış Dedirtti!
Konya’da ve diğer Anadolu şehirlerinde tepki çeken Kızılcık Şerbeti, yeni bölümüyle adından söz ettirdi. Dizideki tesettürlü karakterin perde arkası ortaya çıktı. İzleyiciler sahneye tepki gösterdi.

Kızılcık Şerbeti dizisi, ekrana geldiği günden beri reyting sıralamalarında yerini almış vaziyette. Ancak ne var ki kimi zaman tepkiye neden olan sahnelerin çekildiği de oluyor. Son yayınlanan bölümde de yine Konya'daki izleyicilerin tepkisini çeken bazı gelişmeler yaşandı. Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın oynadığı dizide bizleri neler bekliyor?

Çimen'in Sevgilisi için Kapanması Tepki Çekti

Dizide Allah inancı için değil de sevgilisinin isteği üzerine kapanan Çimen karakteri, izleyicilerin sosyal medyada tepkisine neden oldu. Sosyal medyada bazı kullanıcılar "tesettürü dizinize alet etmeyin" "Bu sahne Kızılcık Şerbeti'ne yakışmadı" "Başörtüsüyle ne alıp veremediğiniz var" gibi yorumlarda bulundu.

Kızılcık Şerbeti dizisi

Kızılcık Şerbeti RTÜK'e Şikayet Edildi

Daha önce de farklı bir sahneden ötürü RTÜK'e şikayet edilen Kızılcık Şerbeti, bu sefer yine hassasiyetle ilgili sahnelerle karşımıza çıktı. İzleyiciler, diziyi RTÜK'e bildirmekle kalmayıp eleştirilerini de internet üzerinden paylaştı. Kurumun dizi ve yayınlandığı kanal ile ilgili nasıl bir adım atacağı ise zamanla belli olacaktır.

Tüm Bunlar Dizi Final Yapmasın Diye mi?

Kızılcık Şerbeti'ndeki reyting düşüşleri, beraberinde final düşüncesini de getirdi. Yapımcı şirketin bu nedenle dizideki olayları daha da ilginç hale getirerek reytingleri eski seviyesine ulaştırmak istediği iddia ediliyor. Ancak konuyla ilgili şirketten resmi bir açıklama gelmedi. Bakalım tüm bu gelişmeler dizinin lehine mi yoksa aleyhine mi ilerleyecek zamanla göreceğiz.

Eğer dizinin yeni bölümünde neler yaşandığını takip etmek isterseniz Cuma günleri saat 20.00'da Show TV'yi açabilirsiniz. Peki sizce Kızılcık Şerbeti'ndeki bu sahne doğru mu? Konuyla ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi

  • #kızılcık şerbeti

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER