Duyan aktarlara koşuyor! Bu üç yağ cilde mucizevi etki veriyor

 Duyan aktarlara koşuyor! Bu üç yağ cilde mucizevi etki veriyor
Doğal yağlar vücuda ve cilde faydalı olduğu herkes tarafından bilinir. Birçok kişi tarafından severek kullanılan doğal yağlar, farklı sebeplerle ve çeşitli durumlarda kullanılıyor. Bu bahsedilen üç yağ cilde parlaklık, yenilenme ve onarım sağlıyor. Duyan adeta aktarlara koşuyor! Peki, bu üç yağ hangileri, doğal yağların cilde faydaları ne? İşte detaylar…

Cildimiz için birçok seçeneğe başvururuz. Cilt bakım ürünleri, cilt bakım kremleri, cilt solüsyonları ve bunun gibi sayamadığımız daha çok malzeme… Fakat ne yazık ki insan vücudunda bunlar alerjik reaksiyonlara sebebiyet verdiği gibi cildi tahriş etmede bir numaralı ürünler oluyor. 

Doğal yollarla cildi tazelemek gibi ürünler yapılabilirken kimyasalları cilde değdirmek sizce de mantıksız değil mi? İşte, aktarlarda bulacağınız üç mükemmel cilt bakım yağı…

TATLI BADEM YAĞI

Tatlı badem yağı cilt için aşırı faydalıdır. Tatlı badem yağının içerisinde A ve K vitamini bulunur. Eğer tatlı badem yağını cildinize düzenli şekilde kullanırsanız etkilerine sizler şahit olacaksınız. Tatlı badem yağı cildin nem dengesini korur.

Yanmış güneş ışınlarına karşı cildin rengini açar. Tatlı badem yağını yüzünüze direk uygulamak istemiyorsanız, kullandığınız nemlendiricinizin içerisine 1-2 damla damlatıp her gün yüzünüzü nemlendirebilirsiniz.

JOJOBA YAĞI

Jojoba yağı cildi resmen bir büyük kitle gibi baştan aşağı nemlendirir. Ciltte oluşan pütür pütür soyulmaları yok eder. Jojoba yağının içerisinde bulunan D Vitamini cildi güneş ışınlarından karşı korur.

Jojoba yağı düzenli kullanıldığında ayrıca vücutta çıkan lekelenmeler, sivilce izleri, yara izleri ve ciltte oluşan kararmaları yok eder.
Günlük hayatta çok fazla kullanılan makyaj kalıntıları, makyaj lekelerini yok eder.

SHEA YAĞI

Shea yağı birçok kişi tarafından çok sık kullanılan bir yağdır. Özellikle yaşı yüksek bireylerde cildi sıkılaştırma ve bariyeri yenileme özelliği bulunur. E-D-F Vitaminleri bulunan bu yağda cildin parıltılı bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Shea yağı ayrıca cilde dolgunluk ve hacimlik katar. Ciltte biriken ağırlıkları ve gözenekleri temizler. Özellikle shea yağını geceleri yatmadan önce masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

(Sibel Elmas)

  • #badem yağı #shea yağı #jojobo yağı #doğal yağlar #cilt

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bu habere henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın!
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER