Konya’da Bu Araçlar İçin Muayene Yok! Hangi Araç Sahiplerinin Önünde Engel Olacak Açıklandı!

Fatih Bayram
İnternet Editörü
 Konya’da Bu Araçlar İçin Muayene Yok! Hangi Araç Sahiplerinin Önünde Engel Olacak Açıklandı!
Konya’daki ve ülke genelindeki araçlar için alınan karar dikkat çekti. TÜVTÜRK bünyesinde muayene ettirilecek araçlar için randevu zorunluluğu geliyor. Araç sahiplerinin bu kurala uyması istenecek.

TÜVTÜRK'ün yeni sistemini duyan araç sahipleri, artık yeni kurala uymak zorunda. Trafik güvenliği ve çevre sağlığını korumak adına milyonlarca araç sahibini ilgilendiren yeni bir uygulamayı hayata geçirildi. Bu değişiklikle birlikte araç muayenesi için artık randevu almak zorunlu hale geldi. Yeni uygulama, önceden planlanmamış ve düzensiz muayene trafiğinin önüne geçmeyi, böylece hem istasyonlardaki yoğunluğu azaltmayı hem de daha verimli bir hizmet sunmayı amaçlıyor. Konya'da TÜVTÜRK muayenesi için randevu nasıl alınır sorusuna yanıt vereceğiz.

TÜVTÜRK MUAYENE

Muayene Sırası Beklemek Zorunda Kalmayacaksınız

Araç sahipleri eskiden muayene için istasyonlara randevu almadan gidebiliyordu. Ancak bu durum özellikle yoğun dönemlerde, uzun bekleme sürelerine ve istasyonlarda yoğunluğa neden oluyordu. TÜVTÜRK'ün getirdiği yeni sistemle artık araç sahipleri, muayene istasyonlarına gitmeden önce resmi internet sitesi üzerinden randevu alacaklar. Bu sistem, araç sahiplerine planlama kolaylığı sağlarken, istasyonlarda daha düzenli bir iş akışı oluşturmayı hedefliyor.

TÜVTÜRK MUAYENE

TÜVTÜRK Muayene Randevusu Nasıl Alınır?

Muayene randevusunu almak için araç sahipleri, TÜVTÜRK'ün resmi web sitesini ziyaret ederek, bulundukları il ve ilçedeki gezici muayene istasyonlarının tarihlerini ve uygun randevu slotlarını görebilecekler. Konya'da ikamet ediyorsanız size en yakın TÜVTÜRK istasyonu için randevu talep edebilirsiniz. Randevu sistemine geçiş, araç muayenesinin daha öngörülebilir ve yönetilebilir hale gelmesini sağlayacak. Ayrıca, bu sistem sayesinde muayene istasyonlarında bekleme süresi azalacak ve araç sahipleri için daha verimli bir hizmet sunulmuş olacak. Yeni uygulamanın bir diğer önemli avantajı da, araç sahiplerinin egzoz gazi emisyon ölçüm testini, TÜVTÜRK tarafından yetkilendirilmiş kurumlarda yaptırabilmesidir. Bu test sonucunda alınan belge, muayene sırasında ibraz edildiğinde, araç sahiplerinin muayene esnasında yeniden test yaptırmasına gerek kalmayacak.

Yorum Yap

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan yenikonya.com.tr hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar
  • ND
    Nurten DEMİR
    40 gün önce

    Kadınhanı Devlet Hastanesinde altı aydır başhekim, üç aydır da Müdür atanmamaktadır. Kadınhanımız olarak Konya il sağlık müdürünün yaptırımı ile karşı karşıyayız. bu duruma siyasilerde bir şey yapapıyor. kadınhanı belediye başkanı ek bina ve uzman doktor için talepte bulunduğunda, il sağlık müdürü mehmet koç mevcut hizmetler sizin ağzınıza da çok, yüzünüzede çok demiş, bu gücü kimden ve nasıl alıyor, yazık, ılgında bütün bölümler var iken kadınhanı devlet hastanesi SAĞLIK OCAĞINA DÖNDÜ, Sarayönü Hastanesi yöneticilerinin insiyatifine bırakılmış kos koca ilçe, bunlar birde seçim öncesinde oluyor, resmen SABOTAJ, SİYASİLER DE UYUYOR. ANKARA HEPTEN UYUYOR

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. yenikonya.com.tr'ye yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
BENZER HABERLER